Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2020

Καλημέρα

 
- Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Δυστυχώς 10 ακόμη νέα κρούσματα είχαμε χθες στην Εύβοια και αυτό προβληματίζει αρκετά. Δεν προσέχουμε και μακάρι να μην το πληρώσουμε ακριβά. Αυτό που εμάς μας φοβίζει, είναι το ότι ακόμη και τώρα συνεχίζουμε χαλαρά, πολύ χαλαρά. Θα ....κάνουμε μια έκκληση προς την νεολαία. Να προσέχουν οι νέες και οι νέοι, αν θέλουν όταν επιστρέφουν στο σπίτι τους, από το σχολείο ή την διασκέδασή τους, να βρίσκουν υγιείς τους γονείς τους.

- Για να δούμε τι θα δούμε αυτό το Σαββατοκύριακο, αφού αρχίζει το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής στο οποίο συμμετέχουν ο ΗΡΑΚΛΗΣ Ψαχνών και ο ΑΟ Ν ΑΡΤΑΚΗΣ. Αρχίζει και το τοπικό πρωτάθλημα της Γ΄ κατηγορίας Εύβοιας, οπότε  φουλ αγωνιστική κίνηση.

- Τα πρωταθλήματα ποδοσφαίρου γυναικών δεν άρχισαν ακόμη, αλλά οι εξυγιαντές φρόντισαν να τα υποβαθμίσουν αφού πλέον κανείς δεν δείχνει ενδιαφέρον γι΄ αυτά.
Μιλάμε για τουρνουά ποδοσφαίρου και όχι πρωταθλήματα.

- Το Σάββατο έχουμε 3 αγώνες Α΄ Κατηγορίας και είναι φωτιά. Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ θα υποδεχθεί στο Στάδιο τις Γούβες και θέλει να κάνει το 3 στα 3, ενώ οι Γούβες έχουν 1 νίκη και 1 ήττα. Πάντως μέλος της διοίκησης του ΑΟΧ για καλό και για κακό άναψε πολλά κεράκια σε εκκλησίες, γιατί πληροφορήθηκε πως κάποιοι μέχρι βουντού έκαναν για να σκοντάψει η ομάδα!!! Γιατί όμως δεν πετυχαίνουν τον σκοπό τους; Όπως είπε ποδοσφαιριστής η ομάδα δεν σκοντάφτει, γιατί απλά "πετάει και δεν περπατάει"!!!

- Ο ΛΗΛΑΣ θα υποδεχθεί στο ΑΦΡΑΤΙ την ΣΚΕΠΑΣΤΗ. Δύσκολος αγώνας και ο πρώτος εκτός έδρας για την ΣΚΕΠΑΣΤΗ. Οι δύο ομάδες έχουν πό 1 ήττα και 1 ισοπαλία και ύριο θα διεκδικήσουν την νίκη. Ο ΛΗΛΑΣ αν προσέξει την άμυνά του θα έχει τον πρώτο λόγο.

- Ο ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ ο οποίος έχει ήττα στην έδρα του από τις ΓΟΥΒΕΣ και νίκη εκτός με ΑΥΛΩΝΑΡΙ θα υποδεχθεί στο γήπεδο Γυμνού την ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ η οποία έχει 2 νίκες με ΔΡΟΣΙΑ εκτός και ΚΑΡΥΣΤΟ εντός. Θα προσέξει ο ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ και η ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ πρέπει ναα ξέρει πως δεν μπορεί να κερδίζει πάντα με γκολ στις κααθυστερήσεις.