Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2020

Καλημέρα

 
- Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Πρέπει να γράψουμε κάτι σχετικά με την αναφορά μας σε ότι έχει να κάνει με την ανταπόκριση στο κάλεσμά μας προς τον αντιδήμαρχο κύριο Σέρρα, τον αντιπεριφερειάρχη κ. Γαλάνη και την πρόεδρο της ...Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής  κυρίας Μιντζιφίρη. Κυρίες και κύριοι εμείς λέμε ευχαριστώ σε ανθρώπους οι οποίοι δεν λένε "ΘΑ" αλλά τρέχουν να λύσουν προβλήματα. Αν αυτό ενοχλεί, αδιαφορούμε.

- Τελικά τι θα γίνει; Πότε αρχίζουν τα πρωταθλήματα ΝΕΩΝ, ΠΑΙΔΩΝ κλπ; Θα έχουμε αυτό το Σαββατοκύριακο αγώνες ή όχι; Πάντως κάποια στιγμή πρέπει ν΄ αρχίσουν όλα τα πρωταθλήματα.

- Καμία σχέση κύριοι δεν έχουμε με την παρατήρηση - προτροπή του προέδρου της ΕΠΣΕ κυρίου Ρέτσα προς τους διαιτητές, ώστε να μην απαντούν μέσα από το fb σε σχόλια!!!! Εμείς ότι έχουμε να πούμε το γράφουμε και ποτέ δεν ζητήσαμε την προστασία και την παρέμβαση κανενός. Θα θυμίσουμε πως είχαμε μέχρι και εξώδικο στο παρελθόν από τον κύριο Καρατζά και την κυρία Μαργαρίτη και δεν ζητήσαμε παρέμβαση από τον κ. Παπακωνσταντίνου, ούτε από τον κ. Πίσχινα, ούτε από τον κ. Ρέτσα. Εμείς μπορούμε και μόνοι μας......

- Τα κρούσματα περισσότερα (9) χθες στην Εύβοια και δυστυχώς έκλεισε και Δημοτικό στην Χαλκίδα, αφού μαθήτρια βρέθηκε θετική. Δυστυχώς δεν προσέχουμε και αυτό θα το πληρώσουμε.

- Καλό θα είναι και η ΕΠΣΕ να δώσει σαφέστατες εντολές σε διαιτητές, παρατηρητές και ομάδες, γιατί με τον κόσμο που   πάει στα γήπεδα δεν θ΄ αργήσει το κακό και τότε θα τρέχουμε.