Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2020

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, 
καλή σας μέρα και καλή εβδομάδα να έχετε. Να είσθε καλά στην υγεία σας και να προσέχετε πολύ. Σε έξαρση είναι ο κορονοϊός και δεν καταλαβαίνει τίποτα. Ακόμη και τον πλανητάρχη χτύπησε και μην ξεχνάτε πως ήταν κι αυτός μεταξύ αυτών που έλεγαν πως δεν υπάρχει κίνδυνος. Ο κ. Τράμπ έχει τα πάντα και πίστευε πως γι΄ αυτόν ακριβώς τον λόγο, δεν θα τον ....πλησιάσει ο κορονοϊός!!!! Πάρε να έχεις λοιπόν κύριε Τράμπ.

- Να στείλουμε την καλημέρα μας στον Γραμματέα της ΕΠΣΕ κύριο Γιώργο Πίσχινα να του ευχηθούμε να είναι υγιής ο ίδιος και η οικογένειά του και ειλικρινά να τον ευχαριστήσουμε για το ενδιαφέρον του για την οικογένειά μας. Μπορεί να έχουμε διαφορετικές απόψεις σε κάποια πράγματα, μπορεί να γκρινιάζουμε, αλλά παραμένουμε άνθρωποι.

- Μπαλίτσα είχαμε και χθες και εκτός από τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ που επιτέλους είναι ομάδα σε όλα τα επίπεδα, ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ και ΚΑΛΟΧΩΡΙ/ΠΑΝΤΕΙΧΙ έκαναν το 2 στα 2 και έχουν πλέον από 6 βαθμούς. Νωρίς ακόμη, αλλά η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται!!!

- Πάλι έχουμε διαμαρτυρίες για την διαιτησία, αλλά υπάρχουν κάποια πράγματα που δύσκολα θα διορθωθούν. Όταν ένας διαιτητής δεν ξέρει τους κανονισμούς, συνεχίζει χωρίς να διαβάζει για να τους μάθει, αλλά παραμένει στο χώρο γιατί δεν υπάρχει άλλος, αυτή την διαιτησία θα έχουμε. Κύριοι διαβάστε τους κανονισμούς, γιατί κάνετε κακό στο ποδόσφαιρο. Αλλού τα πράγματα είναι χειρότερα, αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία.