Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2020

Η νέα γενιά προπονητών

  Εμείς δεν αμφισβητούμε την νέα γενιά προπονητών και έχουμε αποδείξει πως είμαστε δίπλα τους. Ο Τοκπασίδης, ο Βαλκάνος, ο Αντωνόπουλος και άλλοι έχουν αφήσει με την δουλειά τους, το δικό τους αποτύπωμα.
Δυστυχώς οι συνθήκες δουλειάς δεν είναι καλές ούτε για τους παλιούς, ούτε για τους νέους προπονητές και έτσι περισσότερο οι νέοι πληρώνουν το μάρμαρο.
Αυτή η νέα γενιά προπονητών, θα πρέπει πέρα από τις γνώσεις, πέρα από τις εμπειρίες, πρέπει ν΄ αποκτήσει και αυτό που λέμε σεβασμό προς.... κάθε συνάδελφο προπονητή.
Δυστυχώς αυτό δεν υπάρχει και έτσι οι νέοι σχετικά προπονητές, κοιτάζουν τον εαυτούλη τους, κοιτάζουν το να είναι σε κάποιον πάγκο ακόμη και με ελάχιστα χρήματα και σε βάρος συναδέλφων τους, οι οποίοι δεν κάνουν εκπτώσεις σε τίποτα.
Στο τέλος, αυτοί οι οποίοι θα πάρουν θέση σ΄ έναν πάγκο, με διάφορα παραθυράκια, φεύγουν νύχτα, γιατί είπαμε, υπάρχει κι η θεία δίκη.
Αλήθεια πότε τηρήθηκε η συμφωνία που είχαν κάνει οι προπονητές και η οποία έλεγε πως κανείς δεν πάει σε μια ομάδα, αν δεν έχει πληρωθεί ο προηγούμενος;;;