Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2020

Μια μεγάλη επιτυχία για τους νέους του Δικτύου ΥουSmile και της Ομάδας Δικαιωμάτων των Παιδιών του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Με ιδιαίτερη χαρά και υπερηφάνεια ανακοινώνουμε ότι δύο νέοι, μέλη του Ευρωπαϊκού Μαθητικού Εθελοντικού Δικτύου YouSmile και της Ομάδας Δικαιωμάτων των Παιδιών του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», έγιναν δεκτοί ως ενεργά μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής του Department of Global Communications (DGC) Youth Representatives του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών. Εκπροσωπώντας «Το Χαμόγελο του Παιδιού», η Ράνια Παπαδοπούλου και ο Λευτέρης Δαφέρμος επιλέχθηκαν ως μέλη της Επιτροπής, μαζί με 13 ακόμη νέους και νέες από όλο τον κόσμο. Η τελική επιλογή έγινε κατόπιν ατομικής συνέντευξης αφού προηγήθηκαν πολύμηνες... επαφές, συζητήσεις, ενημέρωση και κατάθεση αποδεικτικών/πιστοποιητικών για τις δράσεις και το έργο του Οργανισμού.
Θα ήταν πολύ σημαντικό για εμάς, η δημοσίευση του συγκεκριμένου δελτίου τύπου καθώς επίσης και κάποια ενδεχόμενη δήλωση των νέων σε εσάς, προκειμένου να ενημερώσουν το κοινό σας σχετικά με το συγκεκριμένο επίτευγμα τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο.
Για περισσότερα κάντε κλικ στο σύνδεσμο.