Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2020

.....φαπούλες

 -  Τελικά οι διαιτητές εφαρμόζουν την εντολή της διοίκησης της ΕΠΣΕ για να καταγράφουν στο Φύλλο Αγώνα την παρουσία κόσμου στα γήπεδα ή οι εντολές δόθηκαν για τα μάτια του κόσμου; Πάντως η ΕΠΣΕ κάθε λίγο και λιγάκι ενημερώνει.... πως πρέπει όλοι να τηρούν το υγειονομικό πρωτόκολλο.

- Οι δικές μας πληροφορίες πάντως λένε πως από αυτό το Σαββατοκύριακο, θα δοθεί εντολή στην αστυνομία να ελέγξει όλα τα γήπεδα κατά την διάρκεια των αγώνων και να προχωρήσει τις διαδικασίες που προβλέπει ο νόμος. Τα πρόστιμα θα πέσουν βροχή και είναι τσουχτερά. 

- Επίθεση σε καθημερινή βάση από τα γνωστά παπαγαλάκια, κατά του αντιδημάρχου καθαριότητας κυρίου Γιώργου Πάνου, ο οποίος προσπαθεί μέρα νύχτα για να μην υπάρχουν σκουπίδια στον Δήμο Χαλκιδέων. Αγαπητά παπαγαλάκια ο κύριος Πάνος δεν εκλέχθηκε για να υπηρετεί τον αρχηγό μις δημοτικής παράταξης, αλλά τους δημότες.

- Έσκασε ερώτηση του κυρίου Παγώνη προς την κυρία Βάκα για το θέμα με την ανέγερση κτιρίου για το ΕΕΕΕΚ. Αλήθεια κύριε Παγώνη, εσείς τι κάνατε από το 2015 που αναλάβατε τον Δήμο; Τι κάνατε 5 ολόκληρα χρόνια; Στην ερώτησή σας λέτε αλήθειες που ίσως δεν τις καταλάβατε. Η δήμαρχος κυρία Βάκα κύριε Παγώνη, δεν παίζει με τις λέξεις, αλλά κάνει έργα. Εσείς μένατε πάντα στα λόγια και κάνατε αναθέσεις οι οποίες δεν κατέληγαν σε έργα.