Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2020

Δεν σας αρέσει;

 
Κυρίες & κύριοι πρέπει να καταλάβετε πως εμείς δεν υποκύπτουμε σε πιέσεις και δεν θέλουμε χάρες από κανέναν, για μας και τα παιδιά μας. Την υγεία μας να έχουμε και τ΄ άλλα θα έρθουν στην ώρα τους. 
Μπορεί να έχετε την εντύπωση πως με το να ξεσπάτε πάνω σ΄ ένα παιδί, επειδή θέλετε να σας προσκυνήσουμε, θα μας κάνετε να σκύψουμε το κεφάλι, θα διαπιστώσετε.... πως εμείς είμαστε αγύριστα κεφάλια.
Τα δικά μας παιδιά δεν θα πετύχουν επειδή "τα σπρώχνει" ο μπαμπάς τους, αλλά επειδή το αξίζουν.
Τα παιδιά είναι μικρά και έχουν τον χρόνο να μάθουν και να κάνουν αυτό που γουστάρουν.
Έχουν μάθει να λένε ευχαριστώ ακόμη κι όταν τους αδικούν.
Πρώτα και πάνω απ΄ όλα έχουν τα μαθήματά τους.
Δεν απουσιάζουν όμως ποτέ οι μικρές από τις προπονήσεις τους στον στίβο με τον Γυμναστικό Νεάπολης Χαλκίδας και ευχαριστούμε τον κ. Μαρκόπουλο, τον κ. Τριανταφύλλου, αλλά και τον κύριο Πέτρο αφού όλοι έχουν πάντα μια αγκαλιά κι έναν καλό λόγο για τα παιδιά μας.
Δεν απουσιάζει ποτέ η μεγάλη μας κόρη, από τα καλέσματα της Επιτροπής Διαιτησίας γιατί δική της επιλογή ήταν να πάει στην διαιτησία, όχι για να περάσει την ώρα της, αλλά για να μπορέσει να διακριθεί στο χώρο.
Καλά έκανε και πιστεύουμε πως θα τα καταφέρει, με την βοήθεια έμπειρων ανθρώπων της διαιτησίας. Εμείς δεν μπορούμε να την βοηθήσουμε και δεν πρέπει να μπλέξουμε στα πόδια της.
Θα έρθει η σειρά της, χωρίς να χρειασθεί την βοήθειά μας.
Τώρα τον πρώτο λόγο τον έχουν άλλοι αφού έχουν πολλά χρόνια στον χώρο αλλά δεν πρέπει να κλείνουν τον δρόμο στα νέα παιδιά. Δεν είναι τυχαίο που "γέρασε" η διαιτησία στην Εύβοια.
Δεν θα ξαναγράψουμε για το θέμα, αλλά δεν θα επιτρέψουμε και σε κανέναν να μας πει και μαλάκες.