Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2020

"ΤΑ ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ"

 
- Καημένα παρατράγουδα, ενώστε δυνάμεις και αυτό μας βολεύει, γιατί έτσι έχουμε όλο το πακέτο, με παλιά και νέα παρατράγουδα. Να είσθε καλά στην υγεία σας και να μην ξεχνάτε τι λέγατε μία μέρα πριν. Εμείς δεν θυμώνουμε με τις συκοφαντίες σας, γιατί αναμασάτε τα ίδια και τα ίδια. Είσθε απίστευτα τραγικοί και άσχετοι. Πάντως για την ταμπακιέρα δεν λέτε τίποτα. Αλήθεια γιατί ο ΜΙΑΟΥΛΗΣ δεν πήγε χθες στο γήπεδο του Αφρατίου; Αφού με δικές σας δηλώσεις, είχαν ξεκινήσει όλες οι διαδικασίες και.... ήταν σε καλό δρόμο, έχοντας και την δήλωση του προέδρου κυρίου Ρέτσα στο fb, ο οποίος έλεγε πως θα εξαντλήσει κάθε περιθώριο για ν΄ αποκτήσει υγιή διοίκηση ο ΜΙΑΟΥΛΗΣ και ν΄ αγωνισθεί στην Β΄ κατηγορία, τι δεν πήγε καλά και δεν τα καταφέρατε;
Καημένα παρατράγουδα, δυστυχώς για σας η αλήθεια πονάει. "Σας έχει" ο κ. Βούλγαρης και σας παίζει όπως θέλει. Σας άφησε να κάνετε ότι κάνατε και να τ΄ αποτελέσματα.
Δεν μπορείτε χωρίς αυτόν, γιατί ξέρει πολλά και δεν θέλετε να τα λέει.
Αν αυτό δεν είναι αλήθεια, για πείτε μας γιατί δεν αντιδράσατε όταν σας "τα έχωνε" στο fb;
Εμείς δεν είμαστε της σχολής Βούλγαρη, αλλά της δικής μας σχολής και θα το διαπιστώσετε. Όποιος παίζει μαζί μας με πούστικο τρόπο, θα πιει μέχρι τέλος το πικρό ποτήρι.
Σας περιμένουμε και ελπίζουμε να συνεχίσετε τις συκοφαντίες, για να συνεχίσουμε κι εμείς με αλήθειες.