Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2020

....φαπούλες

- Τι κακό μας βρήκε με τα παπαγαλάκια, για τα οποία τα σκουπίδια του Τσαπουρνιώτη είναι καλά, για τα ποτάμια και τις θεομηνίες δεν φταίει ο ίδιος, αλλά στον δήμο Χαλκιδέων για όλα φταίει η Βάκα!!!! Σας το ξαναγράψαμε. Η Βάκα δεν είναι χθεσινή. Είναι παλιά καραβάνα και δεν θα λυγίσει. Προσέξτε μόνο να μην το... πάρει αλλιώς και θα τρέχετε.

- Φάνη ζήτησε από τον Κελαϊδίτη να αναλάβει τις ευθύνες του και να δώσει στην δημοσιότητα, όλα τα στοιχεία με την διανομή φαγητού στους πληγέντες. Δυστυχώς ο βουλευτής κάνει την πάπια, αφού έκανε την δουλειά του, αλλά θα διαπιστώσει πως δεν θα του βγει σε καλό. Την Δευτέρα φτάνει φάκελος στο γραφείο του πρωθυπουργού.

- Άλλο πάλι κι αυτό. Για την παράκαμψη Χαλκίδας το παπαγαλάκι ρίχνει ευθύνες στον Φάνη και στον Μπακογιάννη και βγάζει και τον κολλητό του κ. Κεδίκογλου να μας πει πως αυτός τα φροντίζει όλααααα!!!! Αγαπητό παπαγαλάκι, εσύ δεν έβγαζες και τον κ. Μαυραγάννη ο οποίος μας έλεγε πως μπαίνουν μπουλντόζες;;;; Γιατί δεν βάζεις να τον ξανακούσουμε;