Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2020

....φαπούλες

 - Αρχίζει λοιπόν αυτό που ονομάζουν πρωτάθλημα Γ΄ Εθνικής και ο Θεός να βάλει το χέρι του. Χωρίς θεατές, με ελάχιστες ομάδες γνωστές και με ιστορία, τουλάχιστον στον μικρούλη 4ο όμιλο, αλλά ο ΗΡΑΚΛΗΣ Ψαχνών και ο ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ πρέπει από.... την αρχή να δείξουν σοβαρότητα και να μην υποτιμούν, ούτε να υπερεκτιμούν τους αντιπάλους τους. 

- Ο ΗΡΑΚΛΗΣ θα υποδεχθεί τον ΔΙΑΓΟΡΑ, μια ομάδα ενός χωριού με 1970 κατοίκους και το οποίο βρίσκεται μεταξύ Βόλου και Λάρισας. Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ξέρει πως η νίκη είναι μονόδρομος και ξέρει πως δεν θα έχει και την συμπαράσταση των οπαδών του. Ο προπονητής κ. Μεθενίτης και οι ποδοσφαιριστές πρέπει να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και να δείξουν από την αρχή του αγώνα ποιος θα είναι το αφεντικό.

- Ο ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ θα παίξει εκτός με το ΥΠΑΤΟ το οποίο γνωρίζει καλά. Ούτε 500 κατοίκους δεν έχει αυτή η Κοινότητα του Δήμου Θηβαίων, αλλά η ομάδα έχει χρήματα και καλό ρόστερ. Ο ΑΟΝΑ αν θέλει να πείσει, δεν πρέπει να χάσει αυτόν τον αγώνα για κανέναν λόγο. Προπονητής και ποδοσφαιριστές είχαν τον χρόνο να προετοιμασθούν κι τώρα πρέπει να αποδείξουν στο γήπεδο  τα πάντα.

- Το πρωτάθλημα είναι πολύ μικρό και δεν υπάρχουν περιθώρια για απώλειες βαθμών αν οι ομάδες μας θέλουν να είναι πρωταγωνιστές και όχι κομπάρσοι.