Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2020

Στην Αυστρία η Εθνική Ανδρών, εκτός ο Μασούρας

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών για τις επικείμενες υποχρεώσεις της στο Nations League, με τις εντός έδρας αναμετρήσεις απέναντι σε Μολδαβία (11/10) και Κόσοβο (14/10), ξεκίνησε με την πρώτη συγκέντρωση των διεθνών και θα συνεχιστεί την Τετάρτη (7/10) με τον φιλικό αγώνα εναντίον της....

Αυστρίας, στο Κλάγκενφουρτ.

Η αποστολή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος αναχωρεί σήμερα το μεσημέρι (6/10, 12:00) για την αυστριακή πόλη. Οι Έλληνες ποδοσφαιριστές θα προπονηθούν στο Wörthersee Stadion στις 19:00 (ώρα Ελλάδας), ενώ λίγο νωρίτερα θα πραγματοποιηθεί η συνέντευξη Τύπου της Εθνικής.

Ο ομοσπονδιακός εκλέκτορας, Τζον Φαν΄τ Σχιπ, εξαίρεσε από τους προσεχείς τρεις αγώνες τον Γιώργο Μασούρα, ενώ ο Δημήτρης Πέλκας, λόγω της σημερινής μεταγραφής του στη Φενέρμπαχτσε, δεν θα είναι διαθέσιμος στον φιλικό αγώνα της Τετάρτης.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ολλανδός τεχνικός έχει καλέσει για τα συγκεκριμένα παιχνίδια τους ακόλουθους ποδοσφαιριστές: Διούδης, Βλαχοδήμος, Μπάρκας, Μπακάκης, Ρότα, Σβάρνας, Λαμπρόπουλος, Χατζηδιάκος, Μιχαηλίδης, Τζαβέλας, Γιαννούλης, Κυριακόπουλος, Κουρμπέλης, Ζέκα, Μπουχαλάκης, Λυκογιάννης, Λημνιός, Πέλκας, Μπακασέτας, Τζόλης, Φούντας, Μάνταλος, Κουλούρης, Φορτούνης, Παυλίδης.