Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2020

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε όλες και όλοι καλά στην υγεία σας. Μπορεί να μας πείτε γραφικούς, αλλά θα συνεχίσουμε να γράφουμε για τον κορονοϊό και την επικινδυνότητά του. Η Εύβοια δυστυχώς μπήκε στον χάρτη των κρουσμάτων και ο κορονοϊός φαίνεται πως χτυπάει στα σχολεία. Τώρα απλά τρέχουμε και ζητάμε την βοήθεια του Θεού, ενώ εμείς δεν κάναμε αυτό.... που έπρεπε να κάνουμε. Τα παιδιά χωρίς μάσκες στα λεωφορεία και ακόμη και στην τάξη, πολλές φορές κάτω από την μύτη. Δεν καταλάβαμε τον κίνδυνο και την πατήσαμε. Χθες είχαμε 12 νέα κρούσματα στην Εύβοια και σήμερα μάλλον θα είναι περισσότερα, αν γίνουν τεστ στα σχολεία και σ΄ αυτούς που πήγαν στην συγκέντρωση στην Αθήνα.

- Κέρδισε χθες η ΕΡΕΤΡΙΑ με 0 - 3 την ΑΥΛΙΔΑ και την απέκλεισε από το κύπελλο, ενώ ο ΠΑΟ ΚΑΝΗΘΟΥ κέρδισε με 1 - 0 την ΠΑΡΑΛΙΑ και την απέκλεισε από την επόμενη φάση. Στην Γ΄ Φάση ο ΠΑΟ ΚΑΝΗΘΟΥ θα υποδεχθεί  την ΕΡΕΤΡΙΑ.

- Όποτε θέλουν όποιοι θέλουν, από τον χώρο του ποδοσφαίρου και της ενημέρωσης είμαστε στην διάθεσή τους για να μιλήσουμε δημόσια για όλα και να μην κρύβουμε την αλήθεια. Εμείς δεν θα σκύψουμε το κεφάλι και δεν θα βάλουμε γλώσσα μέσα. Κωλοτούμπες, ουδετερότητες, σαλιαρίσματα και άλλα σχετικά μακριά από εμάς.

- Πάλι τα ίδια και χειρότερα; Από αναβολή σε αναβολή πάνε αγώνες Κυπέλλου, αλλά και η έναρξη στα πρωταθλήματα υποδομών και αυτό δεν δείχνει οργάνωση και προγραμματισμό. Όχι κύριοι. Δεν φταίει ο κορονοϊός. Τα λάθη είναι πολλά και ανήκουν στην ΕΠΣΕ. Κατηγορούσαμε τον κύριο Παπαδάκη για αναβολές κάποιων αγώνων, αλλά τώρα αλλάζουμε τα πάντα. Πρόεδρε της ΕΠΣΕ κύριε Ρέτσα, ξέρουμε τους λόγους και δεν θα θέλαμε να τους γράψουμε, γιατί απλά πρέπει αυτό να σταματήσει.