Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2020

Σύσκεψη για το κτιριακό ζήτημα του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Χαλκίδας

Συνάντηση με την Υποδιευθύντρια και το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (Ε.Ε.Ε.Ε.Κ.) Χαλκίδας πραγματοποίησε χθες, Πέμπτη 8 Οκτωβρίου, η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα. Κύριο θέμα της συζήτησης ήταν το ζήτημα των κτιριακών υποδομών που φιλοξενούν τα παιδιά και οι πιθανοί τρόποι επίλυσης του. 
Συγκεκριμένα, η Δήμαρχος ενημέρωσε τους συμμετέχοντες για την εξέλιξη των διαδικασιών αναζήτησης πιθανών οικοπέδων για μελλοντική ανέγερση κτιριακού συγκρο...τήματος. Επιπλέον πρότεινε λύσεις για την καλύτερη δυνατή λειτουργία του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ στην παρούσα κατάσταση, χωρίς να επιβαρυνθούν τα παιδιά με περαιτέρω καθυστερήσεις, μέχρι να δοθεί η οριστική λύση του ζητήματος.
Τέλος, συμφωνήθηκε από κοινού ότι θα πραγματοποιηθούν όλες οι απαραίτητες ενέργειες για τη βελτίωση των υπαρχόντων εγκαταστάσεων στη θέση του Βαθροβουνίου, ώστε να πληρούνται οι απαιτούμενες προδιαγραφές και να εξασφαλίζεται η υγιεινή και προστασία των μαθητών ενάντια στον κορονοϊό. 
Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας και Αθλητισμού κ. Κώστας Γαλάνης, ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Κώστας Δούνας, ο Αντιδήμαρχος Έργων του Δήμου Χαλκιδέων κ. Βασίλης Γουρνής και η Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κα. Ελένη Μιντζιφίρη.