Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2020

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Ελπίζουμε πως αν προσέξουμε, με την βοήθεια του Θεού θα τα καταφέρουμε. Πρέπει όμως να προσέξουμε και όχι να παριστάνουμε τους τζάμπα μάγκες και να βάζουμε σε περιπέτειες την ζωή των άλλων, οι οποίοι ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες. Κάποιοι θεωρούσαν πως η Εύβοια δεν έχει.... κρούσματα, πως η Εύβοια "είναι καθαρή" από κορονοϊό και άλλα τέτοια. 

- Εμείς ποτέ δεν υποστηρίξαμε κάτι τέτοιο. Γράφαμε πως αν και στην Εύβοια γίνουν πολλά τεστ, τότε θα διαπιστώσουμε πως κι εδώ έχουμε κρούσματα. Χθες αναφέρθηκαν 14 κρούσματα και αν συνεχισθούν τα τεστ, ο αριθμός θα αυξηθεί και ευχόμαστε όχι τόσο που να φτάσουμε στο σημείο να ψάχνουμε για κρεβάτια στο νοσοκομείο.

- Είνι τραγικό, αλλά μάλλον συμβαίνει, αφού πλέον στον δρόμο δεν βρίσκουμε αδέσποτα σκυλάκια.  Φαίνεται πως τα μάζεψαν κάποιοι. Ούτε οι φιλόζωοι τα μάζεψαν, ούτε οι του Δήμου. Τα μάζεψαν αυτοί οι οποίοι τα χρησιμοποιούν για να βγαίνουν από το σπίτι με την δικαιολογία πως πάνε βόλτα το σκυλάκι τους!!!!

- Αυτό είναι τραγικό και η αστυνομία θα πρέπει από σήμερα να ελέγχει αν το σκυλάκι που έχει στο χεράκι του ο κύριος ή η κυρία, έχει κάνει τα εμβόλιά του, αν έχει το τσιπάκι του και όλα τα απαραίτητα και αν ο κύριος και η κυρία έχει μαζί του τα απαραίτητα, για να μαζεύει τις ακαθαρσίες του!!!! Δεν είναι αστείο το θέμα, γιατί μετά την καραντίνα θα γεμίσει ο τόπος αδέσποτα.