Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2020

Ο Παναγιώτης Τοκπασίδης


- Ο Παναγιώτης Τοκπασίδης είναι διπλωματούχος προπονητής και έχει απίστευτες γνώσεις, είναι οργανωτικός και μπορεί πραγματικά "να κάνει παπάδες" αν του δοθεί η ευκαιρία. Ήταν τυχερός ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ που στην δύσκολη στιγμή είχε στο τιμόνι τον Παναγιώτη Τοκπασίδη, ο οποίος άντεξε εκτελεστικούς και δήθεν διοικητικούς και δημιούργησε μια πολύ καλή ομάδα, αφού πρώτα έπεισε τα παιδιά να ....μείνουν μαζί του και να κρατήσουν ζωντανό τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.
Ίσως ενοχλήσουμε, αλλά θα γράψουμε την άποψή μας. Ο Παναγιώτης Τοκπασίδης με τους ποδοσφαιριστές του, θα οδηγήσουν τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και θα πρέπει να βρει τον αντικαταστάτη του.
Η θέση του Παναγιώτη Τοκπασίδη πρέπει να είναι πολύ πάνω από αυτή του προπονητή. Πρέπει να είναι ο Τεχνικός ηγέτης του Συλλόγου σε όλα τα επίπεδα.
Αυτή η ομάδα πρέπει να έχει παιδιά κάθε ηλικίας και να λειτουργήσει σε επαγγελματικά πρότυπα, τα τμήματα υποδομών.
Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ θα έχει στην διάθεσή του γήπεδο για προπονήσεις όλων των τμημάτων, γιατί το αξίζει.
Ο Παναγιώτης Τοκπασίδης μπορεί έχοντας δίπλα του τους κυρίους του σημερινού ΔΣ δεν έχει να φοβηθεί τίποτα, αρκεί να κάνει τις καλύτερες επιλογές προπονητών και οι διοικούντες να φέρουν στον σύλλογο κάποιους που θα βοηθήσουν οικονομικά.
Καλημέρα σας κύριε Τοκπασίδη, αγαπητέ Πανγιώτη.