Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2020

Καλημέρα

- Φίλες κι φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και να είσθε όλες και όλοι καλά στην υγεία σας και να μην έχετε καμία εμπιστοσύνη, σ΄ αυτούς που γενικώς θέλουν να δημιουργούν προβλήματα και να παριστάνουν τους επαναστάτες. Ο κορονοϊός είναι εδώ και μόνο όταν γίνει ο εμβολιασμός, θα μπορούμε να ζούμε με ασφάλεια. Μέχρι τότε ας μην κάνουν κάποιοι όνειρα, για Χριστούγεννα και πρωτοχρονιά. Λυπούμαστε, αλλά.... τα πράγματα είναι δύσκολα. Η δική μας άποψη είναι πως εφόσον η κυβέρνηση δεν προχώρησε στο ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ, για ένα μήνα, δεν θα τελειώσουμε εύκολα. Μακάρι να κάνουμε λάθος.

- Τελικά έχουν δίκιο αυτοί που λένε πως κάποιοι δεν θα βάλουν ποτέ μυαλό και θα συνεχίσουν στο δρόμο που ποτέ δεν θα τους οδηγήσει πουθενά. Λυπούμαστε αλλά ακόμη και η επιστήμη σηκώνει ψηλά τα χέρια.

- Γιατί ν' ασχοληθούμε με αυτούς οι οποίοι είναι νοσταλγοί της χούντας για κάποιους λόγους; Αυτοί κάνουν χρήση της Δημοκρατίας η οποία τους επιτρέπει να μιλούν ελεύθερα, ελεύθερα να εκφράζουν τις απόψεις τους και ταυτόχρονα να θέλουν καθεστώτα στα οποία χρειαζόταν άδεια ακόμη και για να τραγουδάς!

- Οι ψεύτικες ειδήσεις και οι μονταζιερες δουλεύουν στο φουλ και κάποιοι ειδικά του ΣΎΡΙΖΑ, πιστεύουν πως κάτι θα κερδίσουν ή πως με αυτόν τον τρόπο θα κάνουν κακό στο Μητσοτάκη και στην κυβέρνησή του. Ο Ελληνικός λαός σας πλήρωσε ακριβά κύριοι και δεν θα ξανακάνει το ίδιο λάθος. Κάνετε κακό στην Ελλάδα και τους Έλληνες και όταν έρθει η ώρα της κάλπης θα πάρετε αυτό που σας αξίζει