Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2020

...φαπούλες

 
- Τι θα γίνει τελικά με τους αριστερούληδες οι οποίοι στήνουν επιτροπές και κινήματα δήθεν πολιτών κλπ και πήραν θέση στα μικρόφωνα ραδιοφωνικού σταθμού, για να χτυπήσουν την δήμαρχο Βάκα, τον αντιπεριφερειάρχη Κελαϊδίτη και τον Περιφερειάρχη Σπανό; Έχουν την εντύπωση πως θα κερδίσουν κάτι; Ας μην γελιόμαστε. Τον κώλο τους κάτω να... χτυπούν ραδιοφωνατζήδες και αριστερούληδες, δεν θα πετύχουν τίποτα, γιατί αυτοί που ζούνε στο Ληλάντιο, έχουν και εικόνα και δίπλα τους πάντα την δημοτική αρχή και την Περιφέρεια.

- Το ΛΗΛΑΝΤΙΟ έχει αντιδήμαρχο τον κ. Δημήτρη Σέρρα και εκλεγμένα κοινοτικά συμβούλια κι όλοι τρέχουν από το πρωί μέχρι το βράδυ και είναι πάντα δίπλα στους πληγέντες και δεν παριστάνουν τους σωτήρες ούτε τους δήθεν προστάτες, αλλά δεν είναι και κομματικά καθοδηγούμενοι. 

- Έχουμε την τύχη να είναι αντιδήμαρχος έργων ο κ. Βασίλης Γουρνής ο οποίος είναι κάτοικος της περιοχής κι δεν απουσίαζε από την μάχη, ούτε έδινε εντολές από το γραφείο του.

- Αρέσει δεν αρέσει σε κάποιους αυτή η δημοτική αρχή με την δήμαρχο κυρία Βάκα μπροστά, αλλάζει την εικόνα στο Ληλάντιο και αυτό το διαπιστώνουν όσοι ζούνε στην περιοχή. Αυτοί οι οποίοι ακόμη και σήμερα μιλούν για Δεξιά κι Αριστερά ας υπηρετήσουν το κόμμα τους, αλλά όχι στις πλάτες των Δημοτών και γενικότερα της αυτοδιοίκησης. Στις Δημοκρατίες ο λαός αποφασίζει ποιοι θα τον εκπροσωπούν και όχι τα κόμματα.

- Όσο για τα εργολαβάκια της ενημέρωσης, αυτά χρησιμοποιούν τα πάντα για να τσαλακώσουν την Βάκα κι την Δημοτική Αρχή γενικότερα, για έναν και μόνο λόγο. Δεν τους προτίμησε ως επικοινωνιολόγους η δήμαρχος και καλά έκανε, αφού το αποτέλεσμα των εκλογών την δικαίωσε.

- Για την συντρόφισσα ραδιοφωνατζού, συνεργάτιδα πλέον του "μεγάλου" όλοι γνωρίζουμε πως ήταν στο σύστημα που βόλευε αυτούς που ήθελε και πέρασε καλά τα προηγούμενα χρόνια.