Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2020

.....σουτάκια

 - Γιατί κυρίες κι κύριοι κάποιοι δεν καταλαβαίνουν πως δεν πρέπει "να ξυθούν στην κλίτσα του τσοπάνη"!!! Εμείς γράψαμε καλά λόγια για τον υποψήφιο πρόεδρο της ΕΠΟ τον κύριο Ψαρόπουλο, γιατί όπως γράψαμε είναι και ομοϊδεάτης μας, είνι και φίλους του επίτιμου προέδρου της ΕΠΣΕ, του... κυρίου Χρήστου Φεφέκου.

- Ποτέ όμως δεν θα δεχθούμε να παριστάνουν κάποιοι τον άγιο ή να λένε μπούρδες, μόνο και μόνο για να λένε κάτι. Ο κ. Ψαρόπουλος δεν είναι χθεσινός στην ΕΠΟ και στα του ποδοσφαίρου, ούτε και πιτσιρικάς, ούτε ξύπνησε ένα πρωί και είπε πως θ είναι υποψήφιος πρόεδρος της ΕΠΟ!!!

- Το γράφουμε αυτό γιατί δήλωσε πως αν δεν ήθελαν οι ΕΠΣ κανείς Σαββίδης και κανείς Μελισσανίδης δεν θα μπορούσε να τον προτείνει ή κάτι τέτοιο. Κύριε Ψαρόπουλε, είναι γνωστό το πως λειτουργεί το σύστημα και το ξέρουν και τα μικρά παιδιά. Υπάρχει το σύστημα το οποίο λέει στον κάθε πρόεδρο της κάθε ΕΠΣ, πως αν θέλεις να έχεις ήσυχο το κεφάλι σου, θα προτείνεις και θα ψηφίσεις αυτόν, γιατί διαφορετικά θα μπλέξεις και θα έχεις και αντίπαλο στις επόμενες εκλογές της δική σου ΕΠΣ!!!!

- Αν κάποιοι δεν τα πιστεύουν αυτά, θα τους θυμίσουμε τις επιθέσεις με γκαζάκια στις επιχειρήσεις Παπακωνσταντίνου, τα καμμένα αυτοκίνητα μεταξύ αυτών και του κ. Ψαρόπουλου, τις επιθέσεις μπράβων εναντίων προέδρων κλπ. Αυτά είναι γεγονότα και τα ξέρουν και οι πέτρες.

- Την καλημέρα μας και στην ΕΠΣ Εύβοιας η οποία βιάσθηκε να προτείνει υποψήφιο!!!