Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2020

.....μικρά, μικρά


 
- Πείτε ότι θέλετε εσείς. Εμείς έχουμε τις πληροφορίες μας, οι οποίες λένε πως ο κ. Δημήτρης Αναγνωστάκης θα είναι υποψήφιος δήμαρχος Χαλκιδέων, στις επόμενες Δημοτικές Εκλογές και θα έχει και την στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ. Φανταστείτε τι θα γίνει, αν επιμείνει και καταφέρει να είναι υποψήφιος και ο κ. Παγώνης!!! Βλέπουμε να.... κερδίζει με άνεση τις εκλογές οι κυρία Βάκα, όχι μόνο επειδή θα έχει κάνει έργο, αλλά και επειδή τα συντρόφια θα φαγωθούν σαν τα κοκόρια!!!!

- Ο κ. Αναγνωστάκης θα έχει ως σημαία του το ότι δεν ψήφισε το Τεχνικό Πρόγραμμα της Περιφέρειας, ενώ ο κ. Παγώνης το ότι ότι θα έχει γίνει στον Δήμο στην θητεία της κυρίας Βάκα είναι  έργο δικό του. Να δούμε τι θα κάνουν τότε τα γνωστά παπαγαλάκια, τα οποία θα έχουν να στηρίξουν Παγώνη, Καθαροσπόρη και Αναγνωστάκη!!!

- Αυτοί οι οποίοι κατηγορούν την κυβέρνηση Μητσοτάκη για τον αριθμό των ΜΕΘ, για την πρόσληψη γιατρών και νοσηλευτικού προσωπικού, για την πρόσληψη εκπαιδευτικών, για τις περισσότερες σχολικές αίθουσες, μήπως μπορούν να μας πούνε τι έκαναν όταν επί 5 χρόνια κυβερνούσαν αυτοί;