Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2020

......μικρά, μικρά


- Συγνώμη, αλλά δεν θα μας πούνε και μαλάκες, κάποιες ραδιοφωντζούδες και κάποιοι ραδιοφωνατζήδες. Ξέρουμε καλά τι συμβαίνει στο Ληλάντιο, τι συμβαίνει με τον ΛΗΛΑ και δεν περιμέναμε πό επιτροπές και συντρόφους που ακολουθούν την γραμμή του ΚΚΕ να μας τα πούνε. Δεν θα μασήσουμε για να ακολουθήσουμε την κομματική επίθεση που εξαπολύουν καθημερινά σε ραδιοφωνικές εκπομπές ενός και μόνου ραδιοφωνικού σταθμού, εναντίον της Περιφέρειας, της Δημοτικής Αρχής ....και της κυβέρνησης, βάζοντας μπροστά το δήθεν ενδιαφέρον τους για τους πληγέντες.

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες κάντε ένα κλικ στο Σύλλογο ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ του Αγίου Νικολάου και διαβάστε τα σχόλια και τους διαλόγους στην παρακάτω ανάρτηση. Θα διαπιστώσετε τα πάντα, αφού εκεί η αλήθεια είναι γυμνή και το μίσος των ελάχιστων είναι ολοφάνερο. Φυσικά κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την προσφορά των ανθρώπων του Συλλόγου ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ.


Ο χρήστης 
Syllogos Anagennisi
 αισθάνεται νιώθει αυτοπεποίθηση με το χρήστη 
Φλώρα Κούκουζα
 και 7 ακόμη στην τοποθεσία 
Παραλία Αγ. Νικολάου - Μπουρτζί
.

Την ώρα που κάποιοι εδώ και τρεις μήνες βρήκαν ευκαιρία την πλημμύρα της 9ης Αυγούστου για μικροπολιτικά οφέλη και διχασμό, ο σύλλογός μας ως ήρεμη πάντα δύναμη, έπαιξε σημαντικό ρόλο, ώστε να γίνει δεκτό το αίτημα των κατοίκων που επλήγησαν αλλά δεν αποζημιώθηκαν, για επανεξέταση της αρχικής τους αίτησης. Μετά από αυτό οι διχαστές έσπευσαν να ευλογήσουν τα γένια τους.
Ας είναι.......... Ικανοποίηση για εμάς είναι η οικονομική ανακούφιση των συμπολιτών μας!