Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2020

....φαπούλες

 - Εμείς δεν έχουμε πρόβλημα με κανέναν και δεν παριστάνουμε τους καλούς. Δεν κατηγορούμε κανέναν άνθρωπο της ενημέρωσης, αλλά δεν ανεχόμαστε να κατηγορεί κάποιος τους άλλους, παριστάνοντας τον Άγιο, ενώ δεν είναι και ίσως είναι χειρότερος όλων. Δεν μπορεί αυτός που αν δεν τα πάρει συκοφαντεί τους.... πάντες, να κατηγορεί τους άλλους και να λέει πως τα παίρνουν και μάλιστα πως παίρνουν λίγα!!!

- Μεγάλε σύμφωνα με το Σύνταγμα της Ελλάδας, ο καθένας έχει δικαίωμα να λέει και να γράφει την άποψή του ελεύθερα. Όποιος κατηγορεί τους άλλους, ας ξεκινήσει από τον εαυτό του. Για να είναι κάποιος σε θέση να μιλάει γι ΜΜΕ, θα πρέπει να μας πει το προσωπικό που έχει το κάθε ΜΜΕ. Να μας πει πόσους δημοσιογράφους και πόσους τεχνικούς απασχολεί και διάφορα άλλα.

- Οι άνθρωποι της ενημέρωσης πρέπει να προσέχουν και να μην βγάζουν μόνοι τους τα μάτια τους. Να ξέρουν όλοι πως όλοι έχουν δικαίωμα να κρίνουν τους κρίνοντες.

- Κύριοι της ενημέρωσης, πρέπει να μάθετε πως δεν είσθε οι πρωταγωνιστές και δεν έχετε κανένα δικαίωμα να δηλώνετε μοναδικοί και να λέτε στους συναδέλφους σας πως τα παίρνουν!!!!