Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2020

....σουτάκια

 - Τι έγινε κύριοι; Χαλάσαμε την ησυχία σας; Εμείς ούτε εθελοντές είμαστε, ούτε υπεράνω χρημάτων, αλλά δεν είμαστε ούτε κωλοτούμπες, ούτε προσκυνημένοι. Σεβόμαστε τους πάντες, αλλά με την προϋπόθεση πως θα μας σεβαστούν κι αυτοί. Όσα γράφουμε, μπορούμε να τα αποδείξουμε και όποιος έχει αντίρρηση, ας βγει να το πει δημόσια και τότε όλοι μαζί θα.... γνωρίσουμε, το "ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα".

- Τι δεν άρεσε από αυτά που γράψαμε για την ΕΠΣΕ; Το ότι δεν έγραψε κάτι κάποιος άλλος, σημαίνει πως έχουμε άδικο εμείς; Όχι βέβαια και σας πληροφορούμε, πως ο κόσμος καταλαβαίνει, γιατί έχει πέσει μούγκα στην στρούγκα. Η ΕΠΣΕ δεν έχει κανένα πρόβλημα, αφού και το προσωπικό δεν θα πληρώνει και άλλα έξοδα δεν θα έχει στο διάστημα της καραντίνας, ενώ τα σωματεία/μέλη της είναι στον αέρα και ούτε κουβέντα δεν είπανε γι΄ αυτά.

- Σας πείραξε επειδή γράψαμε για μια πρωτοβουλία - πρόταση του κ. Πίσχινα; Εμείς αυτή την πληροφορία είχαμε κι δεν μας απασχολεί το τι θα πει ο καθένας. Το πότε θα καταθέσει ο κ. Πίσχινας την πρότασή του, δεν είναι δικό μας θέμα. Εμείς μάθαμε και λεπτομέρειες, αλλά θα τις δημοσιοποιήσουμε όταν εμείς θα κρίνουμε σκόπιμο. 

- Στην ιστοσελίδα της ΕΠΣΕ δεν είδαμε ακόμη το δελτίο τύπου για την στήριξη Ψαρόπουλου. Θα το δούμε ή το πνίξαμε για κάποιους λόγους;;;; Σας πειράζει που το γράψαμε κι αυτό; Η ελεγχόμενη διαρροή έχει ονοματεπώνυμο και μην προσπαθείτε να το κρύψετε.