Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2020

Καλημέρα

 
- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και να είσθε καλά. Φυσικά δεν πάνε καλά τα πράγματα με τον κορονοϊό και πλέον δεν χρειάζεται να το γράφουμε εμείς, αφού το έχετε διαπιστώσει όλοι και ευχόμαστε να μην είναι πολύ αργά. Αυτοί που περιμένουν να βγούμε σύντομα από την καραντίνα και να περάσουμε στην κανονικότητα, ας την ...πέσουν καλύτερα στον ύπνο και θα ειδοποιηθούν όταν θα έρθει η ώρα. Τα νούμερα δείχνουν τον δρόμο και όσοι τ΄ αμφισβητούν, απλά γίνονται κι αυτοί νούμερα.

- Τα συμπτώματα του κορονοϊού  τα είδαμε και χθες στην βουλή των Ελλήνων. Είδαμε και ακούσαμε χθες στην Βουλή τον κ. Τσίπρα ο οποίος ήθελε να τον ακούσει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και να πάρει απόφαση να ορίσει υπουργούς κοινής αποδοχής και να συγκυβερνήσουν!!!!!

- Ο Μητσοτάκης έκανε ένα λάθος. Έπρεπε να του πει πως θα μπορούσε να δεχθ εί ως υπουργό μόνο τον κύριο Πολάκη. Κύριε Μητσοτάκη, θα μπορούσατε να βάλετε τον Πολάκη στο υγείας με αναπληρώτρια την Φώφη και γιατί όχι, αναπληρωτή πρωθυπουργό τον Αλέξη!!!! 

- Βγαίνει ο μόνιμος τηλεπαραθυράκιας δημοσιογράφος και επιμένει να λέει πως ο κ. Μητσοτάκης, έπρεπε ν΄ αποδεχθεί και να συγκαλέσει συμβούλιο πολιτικών αρχηγών με θέμα την πανδημία!!!  Μεγάλε μας κούφανες. Να συναντηθούν οι πολιτικοί αρχηγοί μόνοι τους για τον κορονοϊό; Δεν τα είπανε χθες στην Βουλή; Τι διαφορετικό θα πούνε όταν είναι μόν