Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2020

....μικρά, μικρά

 - Ψυχραιμία κυρίες και κύριοι. Εσείς που αναλάβατε εργολαβικά "να χτυπήσετε" Σπανό και Βάκα με τα θέματα των πληγέντων, ξέρετε πως δεν σας ακούει κανείς, γιατί αΗ πλά λέτε ψέματα. Εμείς δεν θα αφήσουμε τίποτα ασχολίαστο και ξαναγράφουμε πως "η συνεργασία" ενός ραδιοφωνικού σταθμού, με δήθεν επιτροπές των ....πολιτών του Ληλαντίου, έχει στόχο "το χτύπημα" σε Σπανό και ιδιαίτερα σε Βάκα. 

- Η δήμαρχος Χαλκιδέων δεν τοποθετεί τους δημότες ΑΡΙΣΤΕΡΑ και ΔΕΞΙΑ. Όλοι είναι στο κέντρο του ενδιαφέροντός της και με όλους συζητά τα προβλήματα και δίνει λύσεις. Οι δήθεν αριστερούληδες να έχουν κάτι στο μυαλό τους. Να μην ξεχάσουν να ρίξουν μια ματιά "στα κουκιά" που πήραν στις τελευταίες Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές, γιατί στις επόμενες θα μαζέψουν λιγότερα και θα φταίει η πολιτική τους πρακτική.

- Στο Ληλάντιο υπάρχουν άνθρωποι της αυτοδιοίκησης οι οποίοι είναι δίπλα στους δημότες και λύνουν προβλήματα. Αυτοί οι οποίοι στις κάλπες δεν βρίσκουν ούτε την ψήφο τους και υτοί οι οποίοι παριστάνουν τους επαναστάτες και τους ειδικούς, ας είναι υποψήφιοι την επόμενη φορά, για να πάρουν το μήνυμ της κάλπης.