Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2020

"ο μπάρμπα Στέλιος"

 - Όσοι έχετε την εντύπωση πως "ο μπάρμπα Στέλιος" έχει πρόβλημα με τον Μανώλη Βέττα ή ο Βέττας με τον "μπάρμπα Στέλιο", έχετε μαύρα μεσάνυχτα. Ο ένας στηρίζει τον άλλον με τα σχόλιά του και με τις αναφορές του. Διαφημίζουν ο ένας τον άλλον με τον δικό τους τρόπο και αυτό είναι ολοφάνερο. Φυσικά και ....διαφωνούν σε πολλά, αλλά αυτά τα έχει η δημοκρατία μας. 

- Το μόνο που δεν έχει γίνει ακόμη, είναι το να δούμε καλεσμένο σε εκπομπή του 34100tv τον "μπαρμπα Στέλιο", αλλά αυτό δύσκολα θα γίνει, γιατί υπάρχει κίνδυνος, να "πέσουν τα τσιμέντα" που λέει ο Βέττας και υπάρχουν κι αυτοί οι οποίοι δεν θέλουν να συμβεί αυτό, γιατί θα ξεβρακωθούν.

- Λοιπόν κανένα θέμα δεν υπάρχει ανάμεσα στους δύο και το δηλώνουμε κατηγορηματικά. Αφήστε λοιπόν στην άκρη το θέμα και κοιτάξτε τι θα κάνουμε με τον κορονοϊό.

- Πάμε τώρα στο θέμα του Βέττα και του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ. Μανώλη ας μην το κρύψουμε. Έχεις ένα θέμα, όχι περισσότερο με τους ανθρώπους του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, αλλάα με τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ. Θα ήσουν ευτυχισμένος αν αυτή η ομάδα δεν υπήρχε. Μόλις σου λέει κάτι κάποιος Χαλκιδάρας, τσιμπάς και γίνεσαι μπαρούτι και λες διάφορα. Γίνεσαι σαν τον άλλον τον Τάκη που κάνει την εκπομπή ως γαύρος και τον Γεωργούντζο του νότου!!!

- Ηρέμησε λίγο Μανώλη, γιατί μπήκες στην ηλικία υψηλού κινδύνου και πρέπει να προσέχεις. Αν θέλεις ν΄ ακούσεις τον "μπαρμπα Στέλιο" σταμάτα να διακόπτεις την συζήτηση με τον καλεσμένο, για να διαβάζεις μηνύματα. Η κάθε συζήτηση με τον καλεσμένο πρέπει να βγάζει ειδήσεις και όχι τα μηνύματα του καθενός.

- Μανώλη, μας αρέσει δεν μας αρέσει Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ έχει ειδικό βάρος και το οποίο δεν έχει άλλη ομάδα της Χαλκίδας. Τώρα αν κάποια στιγμή φόρεσε μια φανέλα με κόκκινο χρώμα ή όχι, μικρή σημασία έχει. Λένε πως όταν φόρεσε μια φανέλα με κάτι σν ερυθρόλευκο δεν ήταν επί εποχής Καμπούρη, αλλά τότε με Σίδερη και Καλμακίδη, οι οποίοι ήταν γνωστοί για τα φιλοολυμπιακά τους αισθήματα. Αυτό έγινε για 2 -3 αγωνιστικές και σταμάτησε γιατί υπήρξαν αντιδράσεις.

- Μανώλη, ρωτάς τους καλεσμένους σου για το ποια ομάδα βλέπουν ως φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Α΄ Κατηγορία. Μετά τον κ. Κιαπέκο ο οποίος είδε ως φαβορί τον ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟ και την ΚΑΡΥΣΤΟ, όλοι οι άλλοι έχουν στα φαβορί τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.