Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2020

....σουτάκια

 - Δεν γράψαμε κάτι κακό για τον υποψήφιο πρόεδρο της ΕΠΟ, τον κ. Ψαρόπουλο και γιατί είναι σοβαρός και κύριος, αλλά και γιατί είναι και Νεοδημοκράτης!!! Έχει κι αυτό την σημασία του, γιατί θα μπορούσε να είναι ΣΥΡΙΖΑ και να ....παθαίναμε μαζεμένα εγκεφαλικά!!!! Καμία περίπτωση λοιπόν δεν υπήρχε να γράψουμε εναντίον Ψαρόπουλου. Κρίναμε την βιασύνη του προέδρου και φυσικά το ότι δεν υπάρχει η υποψηφιότητα του κυρίου Ρέτσα. Γιατί άραγε;

- Την καλημέρα μας σε όλες τις κυρίες και τους κυρίους της ενημέρωσης, αλλά ας μας επιτρέψουν να γράψουμε πως είναι άλλο η κριτική και τα σχόλια και άλλο οι ύβρεις και οι συκοφαντίες. Είναι τραγικό να δηλώνει κάποιος δημοσιογράφος και να πιστεύει πως μπορεί να θεωρεί πως αυτός είναι η εξουσία και κανένας άλλος!!!!!

- Τελευταία οι επιθέσεις προς την αστυνομία είναι απίστευτες και μάλλον θα χρειασθεί παρέμβαση της ψυχιατρικής επιστήμης. Κυρίες και κύριοι έχει ξεφύγει η κατάσταση και κάποιοι πρέπει να καταλάβουν πως οι αστυνομικοί είναι εργαζόμενοι και πάνω απ' όλα άνθρωποι.