Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2020

......φαπούλες

 - Ν΄ αρχίσουν λέει ο άλλος τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα, γιατί δεν πρέπει να σκοτώσουμε τον αθλητισμό!!! Συγνώμη αλλά είμαστε σοβαροί; Αν σκοτώσουμε τους ανθρώπους, για ποιόν θα έχουμε αθλητισμό; Ποιοι το ζητάνε αυτό; Αυτοί οι οποίοι πήγαιναν στα γήπεδα χωρίς να σέβονται τα μέτρα και τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Κακώς η πολιτεία δεν βγαίνει να πει πως μέχρι τον εμβολισμό των υγειονομικών και των ευπαθών ομάδων, ο αθλητισμός σε ερασιτεχνικό επίπεδο μένει ....σε καραντίνα καραντίνα. Στο τέλος θα το πούνε οι αρμόδιοι, αλλά μέχρι να φτάσουμε εκεί, θα υπάρχουν κι αυτοί οι οποίοι θα λένε πως την 1 Δεκεμβρίου ξεκινούν τα πάντα!!!!!

- Εμείς πιστεύουμε πως οι αρμόδιοι για το κάθε άθλημα θα πρέπει να πάρουν ΤΩΡΑ τις αποφάσεις τους και να ορίσουν την επανέναρξη όλων των πρωταθλημάτων από τον Μάιο του 2021 και μετά ή να διακόψουν τα πρωταθλήματα και να έχουμε επανέναρξητον Σεπτέμβριο του 2021 για να είναι και σίγουροι.

- Την καλησπέρα μας στον κύριο ο οποίος "μας αγαπάει πολύ" και μας δείχνει καθημερινά την αγάπη του, αλλά να ξέρει πως τα όσα λέει, δεν μας συγκινούν και φυσικά δεν μας τρομάζουν. Ας τα λέει στην παρέα του, τρώγοντας και πίνοντας και το μόνο που του γράφουμε, είναι το να προσέχει για να μην του καθίσει κανένα κόκαλο στον λαιμό και τρέχει στους γιατρούς.

- Ποιοι και γιατί ενοχλήθηκαν με αυτά που γράψαμε για την συνάντηση παραγόντων, οι οποίοι αποφάσισαν να διεκδικήσουν την νίκη στις εκλογές της ΕΠΣΕ το 2023;;;; Στο κάτω κάτω, εμείς δηλώσαμε πως ΑΝ ο κ. Ρέτσας είναι υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο που κέρδισε τις τελευταίες εκλογές  θα είμαστε μαζί του. Αν όμως το ψηφοδέλτιο αλλάξει, τότε βλέποντας και κάνοντας.