Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2020

Καλημέρα

 
- Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και καλό Σαββατοκύριακο να έχετε. Ευχόμαστε να ξεπεραστεί σύντομα το θέμα με τον κορονοϊό και κάποια στιγμή να επιστρέψουμε στην κανονικότητα. Δυστυχώς δεν τηρήθηκαν όπως θα έπρεπε τα μέτρα κι η κατάσταση έχει ξεφύγει. Ξαφνικά όλοι θέλαμε ένα σκυλάκι, όχι γιατί αγαπάμε τα ζώα, αλλά επειδή θέλαμε να το χρησιμοποιήσουμε για ....να κυκλοφορούμε μέρα νύχτα, δήθεν γι τις ανάγκες του ζώου. Δυστυχώς φτάσαμε στο σημείο κάποιοι να αναλαμβάνουμε να μεταφέρουμε παιδιά δημοτικού, μόνο και μόνο για να κυκλοφορούμε. Τώρα θα υποστούμε τις συνέπειες.

- Για να μην κοροϊδευόμαστε. Δεν θα τελειώσουν τα βάσανά μας την 1η Δεκεμβρίου. Μην τρέφετε αυταπάτες. Η κανονικότητα θ΄ αργήσει να επανέλθει και στην χώρα μας. Αυτοί οι οποίοι πιστεύουν πως θα επανέλθει πριν τα Χριστούγεννα, δεν λένε την αλήθεια. Κανονικότητα - κανονικότητα θα έχουμε μάλλον Καλοκαίρι 2021 και μετά, όταν θα έχουν εμβολιαστεί οι περισσότεροι. Μέχρι τότε ψυχραιμία.

- Τα βάσανα των παιδιών δεν λένε να τελειώσουν. Τουλάχιστον 6 - 7 ώρες την ημέρα πρέπει να είναι μπροστά σε μια οθόνη, αφού εκτός από το σχολείο έχουν και τα μαθήματα των φροντιστηρίων!!!!! Αλήθεια τι θα γίνει μ΄ αυτό το θέμα; Για πόσο διάστημα τα παιδιά μας θα μπορούν να είνι μπροστά σε μία οθόνη τηλεφώνου ή υπολογιστή; Την υγεία τους θα την σεβαστούμε;

- Όταν έχεις 3 ανήλικα παιδιά/μαθητές πως θα εξασφαλίσεις 3 λάπτοπ, αφού κάνουν τις ίδιες ώρες μάθημα; Θα δοθούν λέει λάπτοπ πό το υπουργείο. Πότε και με ποια διαδικασία; Δεν γνωρίζουν τους μαθητές και τις διευθύνσεις τους; Μας βάλανε σε περιπέτεια και απειλούν και με απουσίες. Τ παιδιά που είχαν θέμα με τα μαθήματα την κοπανούσαν και από το σχολείο. Δεν υπάρχει λόγος λοιπόν, οι καθηγητές να λένε και να ξαναλένε πως θα βάλουν απουσίες κι τα σχετικά. Σ΄ αυτούς όταν δεν μπαίνουν για μάθημα ποιος θα βάλει απουσία;

- Έχει αγωνία ο άλλος και θέλει να ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα ποδοσφαίρου. Καλό Χειμώνα να έχεις αγαπητέ και να ξέρεις πως τελειώσαμε με το ποδόσφαιρο. Το θέμα σήμερα των υπευθύνων του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου είναι το πως θα πάρουν καρέκλες στην ΕΠΟ και τις ΕΠΣ λες και τα πόστα αυτά σε κάνουν να αισθάνεσαι πρωθυπουργός.

- Θα γράψουμε αργότερα τι είναι ο καθένας που ψάχνει καρέκλες, αλλά πάλι θα παρεξηγηθούμε. Δεν μας ενοχλεί αυτό, γιατί εμείς δεν χαϊδεύουμε αυτιά και δεν θέλουμε να χαϊδεύει κανείς τα δικά μας. Όλοι λένε πως είναι στις καρέκλες γιατί αγαπούν το άθλημα κι προσφέρουν εθελοντικά!!!! Ξέρουμε κι ένα άλλο ανέκδοτο με τον Τοτό!!!!

- Σήμερα και αύριο θα χαλαρώσουμε και εκτός από το "Καλημέρα" δεν θα έχουμε τις άλλες μόνιμες στήλες. Θα σας ξεκουράσουμε μ΄ ένα μασάζ στην ενημέρωση. Να είσθε όλες και όλοι καλά και να προσέχετε.