Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2020

"ο μπάρμπα Στέλιος"

 - Σήμερα Παρασκευή και 13, αλλά τι έχουμε να φοβηθούμε; Μπορεί να μην τα έχουμε δει ακόμη όλα μέσα στο 2020, αλλά έχουμε ακόμη χρόνο μέχρι 31 Δεκεμβρίου του 2020. Πάντως για να γράφουμε και του στραβού το δίκιο, οφείλουμε να ομολογήσουμε Μανώλη πως από την ΕΠΣΕ δεν υπάρχει ούτε φωνή ούτε ακρόαση, μετά.... την ανακοίνωση διακοπής των πρωταθλημάτων!!!

- Υποψιαζόμαστε το γιατί, αλλά θα θέλαμε και μια επίσημη ανακοίνωση ή έστω ένα σχόλιο ή μια ενημέρωση για το αν λειτουργούν τα γραφεία ή όχι. Το γράφουμε γιατί ένας φίλος μας είπε πως ο πρόεδρος κ. Γιάννης  Ρέτσας ετοιμάζει πολλά και ωραία πράγματα για τα σωματεία που ανήκουν στην δύναμη της ΕΠΣΕ.

- Εμείς θα ενημερωθούμε τελευταίοι γιατί δεν ανήκουμε σ΄ αυτούς που ο πρόεδρος έχει μια αδυναμία και τρέφει μια ιδιαίτερη συμπάθεια, αλλά έχουμε κι εμείς τις άκρες μας και κάτι μαθαίνουμε.  Το σχέδιο λέει πως αν δεν αρχίσουν τα τοπικά πρωταθλήματα μετ΄την 1η Δεκεμβρίου 2020, τότε η ΕΠΣΕ θα επιστρέψει όλα τα χρήματα που είχαν δώσει οι ομάδες, για παράβολα, δελτία κλπ!!!!

- Λεφτά προφανώς υπάρχουν στην ΕΠΣΕ αφού τα οικονομικά "έφτιαξαν" και έτσι για να μην παρανομεί η ΕΠΣΕ θα επιστρέψει τα χρήματα στα σωματεία μέλη της.