Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2020

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε όλοι καλά στην υγεία σας.  Μένουμε σπίτι τώρα μόνοι μας, για να προλάβουμε να κάνουμε Χριστούγεννα ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ. Με τον ρυθμό που πάμε τουλάχιστον 2.000 Έλληνες δεν θα κάνουν Χριστούγεννα στην γη, αλλά στους ουρανούς, όπου θα τους στείλει ο κορονοϊός. Γιατί λοιπόν να μην προσέχουμε; Γιατί να μην φοράμε την μάσκα; Γιατί να μην κρατάμε αποστάσεις; Βγαίνουν κάποιοι και κάνουν παράπονα για το ύψος των.... προστίμων, Κυρίες και κύριοι να είσθε εντάξει για να μην πληρώνετε πρόστιμο. Θα πρέπει να ξέρετε πως η μαγκιά πληρώνετε κι αφού θεωρείτε τον εαυτό σας μάγκα και βγαίνετε χωρίς μήνυμα και χωρίς μάσκα, πληρώστε.

- Ο Αλέξης και γενικότερα ο ΣΥΡΙΖΑ δεν κάνουν τίποτα άλλο, από το να έχουν στηθεί στις γωνίες, να έχουν στήσει καρτέρι και να πυροβολούν τους πάντες και τα πάντα της κυβέρνησης. Η πλάκα είναι πως κάθε μέρα ζητούν την παραίτηση ή την αποπομπή και κάποιου!!! Ξέχασαν βλέπετε την δική τους 5ετία που ο Αλέξης δεν απομάκρυνε όλους αυτούς που έβλααψαν σοβαρά την Ελλάδα κααι τους Έλληνες.

- Τι μαθαίνουμε; Ο πρώην δήμαρχος κύριος Παγώνης, άρχισε τις επαφές και θα ζητήσει την στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εκλογές!!! Αγαπητέ πρώην, δεν τα έμαθες τα νέα; Ο επόμενος υποψήφιος δήμαρχος Χαλκιδέων και ο οποίος θα έχει την στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι ο κ. Δημήτρης Αναγνωστάκης. Θυμάσαι τότε που του πήρες με τον δικό σου τρόπο, την στήριξη του ΠΑΣΟΚ; Ήρθε τώρα η ώρα να αποφασίσεις αν θα είσαι πλέον υποψήφιος ή όχι. Αν αποφασίσεις να είσαι σε βλέπουμε 3ο ή 4ο!!!

- Η Έλενα Βάκα, η δήμαρχος Χαλκιδέων έχει καταφέρει να κερδίσει όλους εκείνους τους ανθρώπους της ενημέρωσης τους οποίους είχε απέναντι προεκλογικά, αφού ήταν φανατικά υπέρ Παγώνη και Καθαροσπόρη και πάντως απέναντι στην υποψηφιότητα της κυρίας Βάκα. Τώρα το στόμα τους στάζει μέλι. Ένας μόνο ραδιοφωνατζής έμεινε ο οποίος δεν χώνεψε ακόμη την νίκη της κυρίας Βάκα, αλλά κι αυτός προσφέρει καλές υπηρεσίες, αφού εκθέτει κάθε λίγο και λιγάκι τον κύριο Παγώνη, στον οποίο δίνει λόγο τακτικά, για να παρουσιάζει ως δικό του έργο, κάθε έργο της Σημοτικής Αρχής. Το φαγητό θέλει και λίγο αλατάκι λέει η δήμαρχος κι έχει δίκιο.