Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2020

"ο μπάρμπα Στέλιος"

 - Την καλημέρα μας στον Μανώλη Βέττα και να του γράψουμε, για να το διαβάσουν και όλοι, πως πάντα θα ισχύει το "όπου φτωχός και η μοίρα του". Το ζούμε καθημερινά Μανώλη, αλλά τι να κάνουμε; Δυστυχώς οι περισσότερες οικογένειες βράζουμε στο ....ίδιο καζάνι.

- Τι να πει και τι να γράψει Μανώλη κι "ο μπάρμπα Στέλιος" ο οποίος με 3 ανήλικα κορίτσια στο σπίτι, πρέπει να βρει 3 λάπτοπ για να μπορέσουν να κάνουν την εξ αποστάσεως διδασκαλία; Προσπαθεί Μανώλη να βρει λύση, την ώρα που κάποιοι προσπαθούν να κάνουν αντιπολίτευση στην Κεραμέως και στην κάθε Κεραμέως.

- Δυστυχώς ποτέ το κράτος και ποτέ οι πολιτικοί, δεν ενδιαφέρθηκαν για τα παιδιά. Θα πρέπει Μανώλη από την ώρα που ένα παιδί κάνει εγγραφή στο Δημοτικό, να παίρνει από την πολιτεία τον υπολογιστή του και όταν αλλάζει επίπεδο και πάει Γυμνάσιο, Λύκειο, Πανεπιστήμιο, ν΄ αλλάζει και "το επίπεδο υπολογιστή.

- Δυστυχώς φτάσαμε στο σημείο να περιμένουμε από φίλους, μήπως και μας βρούνε κάποιο λάπτοπ, κάποιον υπολογιστή για να περάσουμε όλο αυτό που συμβαίνει. Κουράγιο να ευχηθούμε σε όλους τους γονείς και πάνω απ΄ όλα να βάλουμε την υγεία.