Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2021

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και να έχετε μια όμορφη Κυριακή. Δύσκολα τα πράγματα με τον κορονοϊό και κάποιοι εξακολουθούν να τα βλέπουν όλα καλά, όπως ακριβώς τα έβλεπαν όταν η Εύβοια είχε μηδέν ή 5 ή 6 ή 7 κρούσματα καθημερινά, ενώ τις τελευταίες μέρες ξεπερνά τα 20. Κύριοι όταν σε εβδομαδιαία βάση μια περιοχή ξεπερνά τα 120 ενεργά κρούσματα, αρχίζει και πέφτει κόκκινο χρωματάκι και μην λέτε πως δεν τρέχει τίποτα. Δυστυχώς πάμε προς το κόκκινο και να μην παρεξηγηθεί κανείς, γιατί ....τα ήθελε "ο τέτοιος σας".

- Ο Περιφερειάρχης κ. Σπανός, σύμφωνα με τον "ραδιοφωνατζή" από την Εύβοια και τον "εφημεριδά" από την Φθιώτιδα, κάθε μέρα δημιουργεί κι από ένα σκάνδαλο!!! Φάνη, τι περίμενες; Όταν τους κόψατε με τον Μπακογιάννη "τις αρπαχτές", αυτά ξέρατε πως θα συμβούν. Το αποτέλεσμα είναι γνωστό. Ο Μπακογιάννης εκλέχθηκε δήμαρχος Αθηναίων κι εσύ Φάνη από αντιπεριφερειάρχης, Περιφερειάρχης. Αφήστε τους λοιπόν να λένε και να γράφουν όσα θέλουν. 

- Ο Φάνης πρέπει να προσέχει, γιατί είναι κοντά στους πολίτες, όχι μόνο προεκλογικά, αλλά και μετεκλογικά και μπορεί κάποια στιγμή βρισκόμενος σε κάποιο ορεινό χωριό να χρειαστεί να σταματήσει το αυτοκίνητο για κατούρημα. Φάνη να το προσέχεις αυτό γιατί μπορεί να σε κατηγορήσουν για καταστροφή του περιβάλλοντος!!!!

- Τι κατάλαβε κρεοπώλης από την περιοχή της Κύμης και είναι έτοιμος "να μιλήσει" επισήμως και να υπογράψει αυτά που θα πει;;;  Ο Θεός να βάλει το χέρι του, γιατί θ΄ αποκαλυφτεί το πραγματικό πρόσωπο του ανθρώπου ο οποίος παριστάνει τον άγιο!!!

- Η Φώφη ήξερε πως θα διεκδικήσει την θέση του προέδρου του ΚΙΝΑΛ ο Ανδρέας και επειδή η ίδια είναι πολύ "Δημοκρατικιά' τον ξήλωσε από κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο για να μην λέει και πολλά...... Φώφη, λυπούμαστε αλλά το ΚΙΝΑΛ το οδηγείς σε εμφύλιο.

- Κυριακή σήμερα και θα πάμε ήρεμα και χαλαρά. Αύριο Δευτέρα επανερχόμαστε στην καθημερινότητα με τις μόνιμες πλέον στήλες μας. Να περάσετε όμορφα με τις οικογένειές σας να φοράτε μάσκα και να κρατάτε αποστάσεις.