Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2021

Καλημέρα

 
- Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και καλή Κυριακή. Να είσθε καλά και να προσέχετε την υγεία σας. Ο κορονοϊός είναι εδώ κι εμείς πρέπει να προσέχουμε, μέχρι να καταφέρουμε να τον βάλουμε στην γωνία και για να γίνει αυτό θα πρέπει να προχωρήσουν γρήγορα οι εμβολιασμοί και ν΄ αποκτήσουμε τα αντισώματα που είναι απαραίτητα.
Σε λίγες μέρες περίπου 1.000.000 πολίτες θα έχουν κάνει το εμβόλιο και αυτό θα είναι το πρώτο βήμα, αλλά δεν είναι αρκετό. Πρέπει να φτάσουμε τουλάχιστον σε τριπλάσιο αριθμό πολιτών, για.... να μην υπάρχει μεγάλη πίεση στα νοσοκομεία και να μην πεθαίνουν συνάνθρωποί μας.

- Εμείς λιβανιστήρια δεν θα γίνουμε για κανέναν και φυσικά δεν ανήκουμε σ΄ αυτούς που παίρνουν εντολές από άλλους. Έχουμε την άποψή μας την γράφουμε και δεν την αλλάζουμε. Αν η άποψή μας αποδειχθεί λάθος, θα ζητήσουμε συγνώμη και θα την αλλάξουμε.

- Είναι για γέλια να προσπαθεί κάποιος να πείσει πως κατοικεί στο φεγγάρι, ενώ όλοι γνωρίζουν πως κατοικεί στον Άρη. Όχι της Θεσσαλονίκης, αλλά στον πλανήτη Άρη!!!!  Το ζητούμενο είναι πως είναι δυνατόν να πιστεύουν κάποιοι πως με τις μαλακίες τους, θα πείσουν τον κόσμο. Ας τους έχει καλά ο Θεός.

- Η απόφαση του δικαστηρίου ήταν καθαρή για όλους όσους κατηγορήθηκαν από τους εξυγιαντές και ΣΥΡΙΖΑίους υπουργούς. ΟΜΟΦΩΝΑ ΟΛΟΙ ΑΘΩΟΙ. Αυτοί που μιλάνε ακόμη και τώρα για παραγραφή είναι βαθιά νυχτωμένοι και απλά, υπηρετούν τους αχάριστους, για τους δικούς τους λόγους και εντέχνως ξεχνούν πως υπάρχει και η απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ, η οποία ήταν ΟΜΟΦΩΝΑ ΑΘΩΟΙ. Τα υπόλοιπα θα κριθούν από τον Θεό.

- Τι λέει ο αντιδήμαρχος κύριος Βασίλης Γουρνής. Θα ενημερώσει ποιος τελικά ήταν αντιδήμαρχος προμηθειών κλπ, όταν προμηθευτής εισέπραξε εκατομμύρια επί θητείας Παγώνη/Καθαροσπόρη; Κύριε αντιδήμαρχε, ακούσαμε τον κ. Καθαροσπόρη να λέει πως το 80% των χρημάτων που ήρθαν στο Δήμο Χαλκιδέων εξ αιτίας του κορονωϊού, πήγαν σε συγκεκριμένο επιχειρηματία και μάλιστα τον ονόμασε. Εσείς θα μας πείτε τι συμβαίνει; Θα μας πείτε την αλήθεια;

- Το ποδόσφαιρο στην Εύβοια και την Ελλάδα, έπιασε πάτο. Ποιος το είπε; Πάντως όχι μόνο εμείς.