Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να προσέχετε την υγεία σας, γιατί δεν μας έφτανε ο κορονοϊός, δεν μας έφτανε η θεομηνία της 9ης Αυγούστου, έχουμε και το χιόνι που μας έχει στην αναμονή και φυσικά τον παγετό. Φυσικά το πάγωμα της καρδιάς όλων μας, έφερε ο θάνατος του Γιάννη Αγριόδημου. Νέος άνθρωπος, τερματοφύλακας τελευταία του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ. Θύμα της ασφάλτου και ο Γιάννης και μάλιστα σ΄ έναν δρόμο που δυστυχώς για δεκαετίες περιμένουμε κάτι να γίνει ώστε να μην.... υπάρχουν θύματα. Αυτές οι στροφές πάνω στις οποίες μπαινοβγαίνουν επαγγελματικά αυτοκίνητα, από επιχειρήσεις που έχουν για είσοδο και έξοδο τον κεντρικό δρόμο, χωρίς καμία ορατότητα.

- Ο δρόμος αυτός Χαλκίδα - Βασιλικό από τον κόμβο μέχρι και την γέφυρα Βασιλικού έχει στείλει πολλούς στον τάφο και δεν φιλοτιμήθηκε κανείς να κάνει κάτι. Ας τοποθετηθεί επιτέλους φωτισμός, αφού σε πολλά σημεία έχει μαύρα σκοτάδια. Ας τοποθετηθεί ένα διαχωριστικό σ΄ αυτόν τον δρόμο για να σωθεί έστω μια ζωή.

- Κάνουμε έκκληση στον περιφερειάρχη Φάνη Σπανό να παρέμβει και να γίνει κάτι στην μνήμη του Γιάννη και με την ευχή να μην θρηνήσουμε άλλα θύματα. Φάνη ξέρεις καλά αυτόν τον δρόμο και δεν πρέπει να επιτρέψεις να χαθούν κι άλλοι άνθρωποι. 

- Επειδή είναι πολλοί αυτοί που ρωτάνε για την μέρα και την ώρα της κηδείας του Γιάννη, δεν έχουμε κάποια πληροφόρηση μέχρι αυτή την ώρα. Πιθανότατα αύριο ή το αργότερο την Τρίτη ο Γιάννης θα οδηγηθεί στην τελευταία του κατοικία και από εκεί θα ξεκινήσει το ταξίδι στους ουρανούς.

- Δυστυχώς ο Γιάννης δεν θα γυρίσει πίσω σ΄ αυτή την ζωή και άφησε πίσω απαρηγόρητους τους γονείς και τους δικούς του ανθρώπους. Δεν υπάρχουν λόγια παρηγοριάς για τους γονείς όταν χάνουν το παιδί τους. Μπορεί όλοι μας να πονάμε, αλλά τον πόνο των γονιών, δυστυχώς δεν τον καταλαβαίνουμε. Εμείς τουλάχιστον δεν έχουμε λόγια παρηγοριάς. Τους γράφουμε μόνο πως ο Γιάννης τους αν μπορούσε, θα τους έλεγε πως ήταν θέλημα Θεού και πρέπει να κάνουν κουράγιο.