Παρασκευή 23 Απριλίου 2021

......σουτάκια

 - Αυτή την ομάδα δεν μπορεί να την αντιμετωπίσει ποτέ κανείς. Έχει πολλούς και καλούς προπονητές και γι΄ αυτό ξέρουν να ψήνουν και να τρώνε, ξέρουν να πίνουν και να διασκεδάζουν, ξέρουν και από μουσική και ιδιαίτερα το παλιό λαϊκό και το ρεμπέτικο!!!! Αύριο έχουν έναν.... αγώνα και πιστεύουν πως πάλι η ομάδα θα κερδίσει.....

- Λοιπόν υπάρχει πρόταση. Έτσι όπως πάει το ποδόσφαιρο πανελλαδικά, αλλά και στην Εύβοια, είναι καιρός να δημιουργήσουμε μια ομάδα η οποία δεν θα έχει συμμετοχή σε κάποιο πρωτάθλημα, αλλά θα γυρίζει την Ελλάδα και θα συμμετέχει σε τουρνουά, αλλά και σε προετοιμασίες γνωστών ομάδων. Θα είναι δηλαδή μια ομάδα ταλέντων και μια ομάδα επίλεκτων ποδοσφαιριστών. Τώρα που θα έχουμε και προπονητή συνταξιούχο και θα έχει ελεύθερο χρόνο, θα πάμε καλά. Φυσικά όταν επιστρέφουμε, θα πηγαίνουμε για μια ξεχωριστή βραδιά στο "άνοδος live" το Καλοκαίρι και το Χειμώνα στο "Τζαμί"!!!

- Πληροφορίες λένε πως ο ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ φρόντισε ώστε να μπορούν όλες και όλοι να παρακολουθήσουν ζωντανά και τηλεοπτικά  τον αγώνα ΑΟΝΑ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ την Κυριακή 25/04/2021.