Σάββατο 24 Απριλίου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και καλό Σαββατοκύριακο. Όλα τα είχαμε και το μόνο που μας έλειπε ήταν το να ζητήσει ο Αλέξης εκλογές με αφορμή την διαχείριση της πανδημίας. Δεν τολμά ο Αλέξης να ζητήσει εκλογές, αλλά ο Κυριάκος τον περιμένει. Αν ξεστομίσει έστω και για μια φορά το "θέλουμε εκλογές" σε ένα μήνα ο Μητσοτάκης θα τις κάνει, γιατί δεν έχει να φοβηθεί τίποτα απολύτως. Πάντως με πάνω από ένα χρόνο την πανδημία στο κεφάλι της, η κυβέρνηση δεν έχει χάσει ποσοστά και αυτό για έναν και μόνο λόγο. Δεν έχει αντιπολίτευση ή για να το γράψουμε καλύτερα, ο κόσμος .....φοβάται ακόμη και να σκεφτεί το τι θα συνέβαινε σήμερα, αν κυβερνούσαν σήμερα οι μπαχαλάκηδες του Αλέξη.

- Επιτρέψτε μου σήμερα να ξεκινήσω με τις ευχές στην Ελένη με την οποία ζούμε μαζί σχεδόν 30 χρόνια, έχουμε αποκτήσει 3 υπέροχα παιδιά και η οποία έχει στηρίξει εμένα και την οικογένειά μας, όσο κανένας άλλος. Την αγαπώ πολύ και της χρωστάω τα πάντα. Να έχει την υγεία της και να συνεχίσει να είναι δίπλα στις κόρες μας, έτσι όπως είναι μέχρι σήμερα. Η Ελένη μπορεί να μεγαλώνει σε ηλικία, αλλά έχει μέσα της το παιδί και αυτό την κάνει ξεχωριστή. Χθες είχε "κανονικά" τα γενέθλιά της, αφού γεννήθηκε 23 Απριλίου, αλλά εκείνη την εποχή δήλωναν οι γονείς τα παιδιά με μια καθυστέρηση. Έτσι η ταυτότητά της έχει ημερομηνία γέννησης την 24η Απριλίου. Της είπαμε χθες τα χρόνια πολλά, αλλά τα λέμε και σήμερα. Χρόνια σου πολλά Ελένη.

- Χθες συνεδρίασε το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Χαλκιδέων και τα είδαμε όλα. Ο κ. Καθαροσπόρης προσπάθησε να ρίξει ευθύνες στην Δημοτική Αρχή για τον θάνατο ενός υπαλλήλου από κορονοϊό και αυτό ήταν πραγματικά τραγικό. Δεν θέλουμε να κάνουμε κανένα άλλο σχόλιο για το θέμα.

- Η δήμαρχος κυρία Βάκα ζήτησε την παραίτηση της κυρίας Μιντζιφίρη από την Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και όπως ήταν φυσικό η κυρία Μιντζιφίρη αντέδρασε με τρόπο που εμείς δεν συμφωνούμε, αλλά για το θέμα θα γράψουμε λίγο αργότερα, γιατί εμείς δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι και ούτε έχουμε εξαρτήσεις.

- Στα Ψαχνά είδαν το Κλειστό Γυμναστήριο να "ορθώνει το ανάστημά του" και ο δήμαρχος κύριος Ψαθάς, δεν κρύβει την χαρά του. Άντε να τελειώνει το Κλειστό για να πάμε και στο άλλο "έργο" που ετοιμάζω, για την Δημοτική Ενότητα Διρφύων, λέει ο δήμαρχος και ψάχνουμε να βρούμε τι είναι αυτό.

- Δήμαρχε κύριε Ψαθά, περιμένουμε να πεις κάτι για το ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ της κυρίας Γκόγκου, στο θέμα των έργων αποκατάστασης και για τα οποία είχε πει πολλά για τους εργολάβους!!!!!  Τελικά είναι αλήθεια πως "το έντεχνο" το διδάχθηκαν από τον κ. Γιώργο Λάμπρου, ο οποίος είναι και αυτός εκπαιδευτικός;;;;

- Χωρίς πολλά πολλά σήμερα, όπως και κάθε Σαββατοκύριακο.