Πέμπτη 22 Απριλίου 2021

....μικρά, μικρά

 - Λένε πως στις 17 Μαϊου θα ξέρουμε την πρωταθλήτρια ομάδα ποδοσφαίρου γυναικών στον 2ο όμιλο της Α΄ Εθνικής.
Εμείς δεν το πιστεύουμε γιατί μέχρι και την τελευταία αγωνιστική, υπάρχουν παιχνίδια που μπορούν να φέρουν ανατροπές. Στο κάτω κάτω γιατί αυτή η βιασύνη. Οι αγωνιστικές είναι λίγες και καλά θα κάνουμε να περιμένουμε, γιατί..... υπάρχουν και τα μπαράζ...

- Το ξέρατε ή ήταν τυχαίο; Δεχθήκαμε μια πρόσκληση για να πάμε σε μια συνάντηση "κορυφής" όπου η ψησταριά θα είχε την τιμητική της, το Σάββατο του Λαζάρου. Καλοί μου άνθρωποι, σας ευχαριστούμε για την πρόσκληση, αλλά είναι περίοδος νηστείας και στα κρεατικά θα επανέλθουμε την Κυριακή του Πάσχα. Για παρέα να έρθουμε, αλλά δεν αγγίζουμε κρεατικά. 

- Ο Μάϊος είναι ο μήνας που στο Στάδιο της Χαλκίδας θα φιλοξενηθούν αγώνες στίβου, αν δεν κάνουμε λάθος και τα 4 Σαββατοκύριακα από 8 - 9 Μαϊου και μετά.

- Ετοιμάζουν την "κουρτίνα 2" ο κ. Αυλωνίτης, ο κ. Λάμπρου και οι άλλοι της παρέας, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν ενστάσεις για το αποτέλεσμα με την "κουρτίνα 1" και η υπόθεση θα κριθεί στο διαιτητικό, αφού δεν παρίστατο συμβολαιογράφος και δεν είχε ορισθεί εφορευτική επιτροπή!!!