Παρασκευή 23 Απριλίου 2021

....μικρά, μικρά

 - Όταν όλος ο κόσμος δίνει μάχη για να αποφύγει τον κορονοϊό κι εσύ προπαγανδίζεις κατά του εμβολιασμού, κατά της μάσκας, κατά των τέστ και γενικά κατά κάθε μέσου που προτείνει η επιστημονική κοινότητα, τότε δεν είσαι απλά ψεκασμένος και μαλάκας, αλλά και επικίνδυνος και μάλιστα όταν αυτά τα λες μέσα από την  συχνότητα που σ΄ έχει παραχωρήσει δωρεάν το κράτος, είσαι και παράνομος.
Κανείς δεν είναι στο απυρόβλητο και όπως εσύ καταγγέλλεις γενικώς, αυτούς που δεν κάνουν αυτά που θέλεις, είναι καιρός.... αυτοί να καταγγείλουν κι εσένα.

- Τι θέλουν αυτοί που καταγγέλλουν συνεχώς; Θέλουν να μην γίνουν έργα αποκατάστασης στο Λευκαντί και στο Μπούρτζι, μέχρι να γίνουν τα έργα στον ΛΗΛΑ ποταμό;;;; Θα μας τρελάνουν; Να μην έχει δηλαδή αυτές οι περιοχές παραλίες, να μην έχουν δρόμους, να μην έχουν πεζοδρόμια, μέχρι να ξεκινήσουν και να ολοκληρωθούν τα έργα στο ποτάμι;

- Αυτοί οι αιρετοί που τα λένε αυτά, θα πρέπει πριν μιλήσουν να βουτήξουν την γλώσσα τους στο μυαλό, γιατί όλα αυτά τους εκθέτουν και στις εκλογές, θα πάνε στα χαμηλ΄΄οτερα των χαμηλών.