Τετάρτη 21 Απριλίου 2021

.....μικρά, μικρά

 - Αγαπητές κυρίες και αγαπητοί κύριοι, εμείς έχουμε πάρει διαζύγιο με την σιωπή. Θα γράφουμε αλήθειες κι ας μας παρεξηγεί όποιος θέλει. Εμείς στηρίξαμε αυτούς στους οποίους πιστεύαμε στις Δημοτικές Εκλογές στο Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων και αυτούς που κομματικά ήταν στο κόμμα της ΝΔ.
Δυστυχώς μετά τις εκλογές, η υποψήφια δήμαρχος βρέθηκε ενάντια στην Τοπική της ΝΔ, ενάντια στο.... κόμμα γενικότερα, χωρίς λόγο και αιτία.

- Σαν να μην έφτανε αυτό άρχισε να κραυγάζει κατά της Δημοτικής αρχής για τα έργα, για διαχείριση και το κυριότερο, χαρακτήριζε ανίκανο τον δήμαρχο κ. Ψαθά, ο οποίος εκλέχθηκε από την Α΄ Κυριακή και μάλιστα για 2η τετραετία.

- Είχαμε γράψει πως δεν βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο και έπρεπε η αντιπολίτευση να ασκεί ελέγχους και να μην κραυγάζει, αλλά να πιέζει ώστε να γίνουν έργα και η δημοτική αρχή να φροντίζει για την καθημερινότητα.
Τώρα και μετά τα όσα συνέβησαν με τους εργολάβους και τα έργα αποκατάστασης, δεν υπάρχουν δικαιολογίες.

- Ο καθένας ας αναλάβει τις ευθύνες του. Αν δεν τις αναλάβει, εμείς θα τολμήσουμε να γράψουμε πως μετά το Πάσχα, θ΄ αναλάβουν άλλοι, πρωτοβουλίες για να μην καούν και τα χλωρά, μαζί με τα ξερά.

- Να θυμίσουμε πως ο κ. Ψαθάς έχει 14 έδρες στο Δημοτικό Συμβούλιο, η κυρία Γκόγκου 8 έδρες, ο κ. Κουλοχέρης 4 έδρες και η κυρία Πύθουλα 1 έδρα.

- Το "ανακόντα" θα κάνει την εμφάνισή του και τότε θα δούμε ποιος θα τρέχει.