Τετάρτη 21 Απριλίου 2021

...φαπούλες

 - Μεσημεριάτικα δεν έχουμε καμία διάθεση να προχωρήσουμε σε αντιπαράθεση με τον οποιονδήποτε, αλλά δεν δεχόμαστε να μας χαρακτηρίζουν κάποιες κυρίες και κάποιοι κύριοι. Ούτε ένα ψέμα δεν γράψαμε για τα όσα συνέβησαν στα Ψαχνά με τις εργολαβίες, τον εργολάβο, την κυρία Γκόγκου και τον κ. Ψαθά.
Αν χρειασθεί θα σας θυμίσουμε τι είχαμε γράψει και πριν μηνες, όταν η κυρία Γκόγκου έλεγε τα όσα έλεγε σε συνεντεύξεις της και..... στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου.

- Φυσικά τώρα είναι αργά για δικαιολογίες. Είπαν πολλά και δεν μπορούν να τα πάρουν πίσω. Όσοι είπανε πως εμείς πήγαμε με τον Ψαθά γιατί τα πήραμε, ας έρθουν να πάρουν τα ποσοστά τους. Να μας πούνε όμως, γιατί η κυρία Γκόγκου ενώ έλεγε πολλά, τελικά ψήφισε ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ. Αν αυτό δεν είναι παραδοχή των ενεργειών Ψαθά, τότε τι είναι; Μήπως κωλοτούμπα;

- Ότι κι αν είναι θα πρέπει η κυρία Γκόγκου, να δώσει εξηγήσεις και πάντως να είναι ειλικρινής και να μην ψάξει για φτηνές δικαιολογίες και να μην πει αυτό που λένε όλοι σε τέτοιες περιπτώσεις. "Ψήφισα για το καλό του τόπου"!!!!

- Αν ο κ. Ψαθάς ήταν αυτός ο οποίος κάλεσε τους εργολάβους, με στόχο την "μασαμπούκα" κι αν εμείς τα πήραμε από τον Ψαθά για να τον καλύψουμε, τότε τώρα που αποδείχθηκε πως δεν υπήρχαν τέτοια θέματα αφού είχαμε εκπτώσεις του 50% πάνω κάτω, να υποπτευθούμε κι εμείς την ψήφο της κυρίας Γκόγκου;;;