Παρασκευή 23 Απριλίου 2021

Ο μπάρμπα Στέλιος"

 - Καλό Πάσχα να έχετε όλοι και ν΄ αγαπάτε τους ανθρώπους και τα ζώα. Ο μπάρμπα Στέλιος δεν κατάλαβε ποτέ αυτό που λένε κάποιοι. "Άντε βρε ζώον", "είσαι ζώον". Συγνώμη, αλλά αυτοί που τα λένε αυτά, δεν πρέπει να είχαν ποτέ κάποιο ζώο στο σπίτι τους. Αν είχαν, δεν θα τολμούσαν ποτέ τους ανθρώπους ζώα, αφού τα ζώα ξέρουν ν΄ ανταποδίδουν την αγάπη που τους δείχνεις.
Τέλος πάντων.
Αλήθεια να.... ρωτήσουμε κάτι;
Τι έγινε τελικά με τον υπάλληλο του Δήμου Χαλκιδέων, με τον οποίο είχε ένα επεισόδιο η κυρία Μιντζιφίρη και έσπευσαν οι περισσότεροι να τον στηρίξουν και να επιτεθούν με δηλώσεις τους στην κυρία Μιντζιφίρη;
Περιμένουμε εδώ και καιρό, ν΄ ακούσουμε κάτι, από τον κύριο Παγώνη και τον κύριο Καθαροσπόρη, αλλά δεν ακούσαμε κάτι. Γιατί άραγε; 
Ας μη γελιόμαστε. Ο κάθε αυτοδιοικητικός, θα πρέπει να βρίσκει την δύναμη, να ζητά συγνώμη, όταν στήριζε λάθος άνθρωπο και όταν αυτός ο άνθρωπος είναι υπάλληλος και ζημιώνει τον Δήμο.
Εμείς και τότε είπαμε πως ίσως η κυρία Μινζιφίρη να έκανε το κάτι παραπάνω, αλλά τα γεγονότα έδειξαν πως ο υπάλληλος, ήταν συνηθισμένος "να κάνει και ζημιές".
Αλήθεια ο ραδιοφωνατζής, επειδή μισεί την Μινζιφίρη, δεν θα ενδιαφερθεί για τον υπάλληλο και το δημόσιο συμφέρον;;;;;;;
Καλό Πάσχα γατάκια.