Παρασκευή 23 Απριλίου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά. Τελικά μετά το Πάσχα θα έχουμε μια σχετική ελευθερία, αφού ανοίγει και η εστίαση, ανοίγει ο τουρισμός, ανοίγουν τα σχολεία και το βράδυ θα έχουμε 2 ώρες παραπάνω.
Το δικό μας πρόβλημα είναι το ότι δεν θ΄ ανοίξει το "άνοδος live" και δεν θα μπορέσουν να διασκεδάσουν αυτοί που έπαιξαν και κέρδισαν "τις κουρτίνες" του Αντώνη Αυλωνίτη.
Που θα πάει όμως, κάτι θα γίνει έστω και λίγο αργότερα. Τα "μπουκάλια" δεν ....παθαίνουν τίποτα και μπορούν να περιμένουν....

-  Πολλά τα κρούσματα και στην Εύβοια, αλλά τι να κάνουμε, είναι και πολλά τα τεστ και αυτό είναι καλό. Πρέπει να κάνουμε τα τεστ όπου κι όπως μπορούμε, αλλά το κυριότερο να κάνουμε τα εμβόλια, για να μπορούμε να είμαστε περισσότερο ήσυχοι και σίγουροι.

- Τελικά δεν λένε να σταματήσουν οι 3-4 δήθεν εκπρόσωποι κατοίκων στο Ληλάντιο οι οποίοι το μόνο που κάνουν είναι να θέλουν να πληρώνει ο δήμος όσα αυτοί θέλουν και να μην υπολογίζει ούτε νόμους, ούτε τίποτα. Ακούσαμε κι ένα κουφό τελευταία. "Πρέπει να αποζημιωθούν λένε και αυτοί που έχουν δεύτερη κατοικία, αφού εδώ πληρώνουν φόρους, εδώ πληρώνουν Δημοτικά Τέλη, εδώ εργάζονται, εδώ διαμένουν όλο τον χρόνο"!!!! Συγνώμη, αλλά που έχουν την Α΄ κατοικία τους;;; Έχετε ξεφύγει κυρία μου. Ούτε ο Κουτσούμπας δεν σας πιάνει.

- Γιατί βγάζουν τόσο μίσος κάποιοι εναντίον των μελών του Συλλόγου ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ; Μήπως επειδή δεν ακολουθούν κομματική γραμμή και φροντίζουν τον τόπο τους και τους συμπολίτες τους;

- Το apopsignomi ευχαριστεί τους φίλους που το στηρίζουν και στέλνουν τις ευχές τους προς τους αναγνώστες μας. Να είναι καλά, να έχουν ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ και να ξέρουν πως εμείς αχάριστοι δεν υπήρξαμε ποτέ. Ξέρουμε να λέμε ευχαριστώ και να το εννοούμε.

- Ανησύχησε η ραδιοφωνατζού, επειδή δεν είδε στα θέματα της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, το θέμα που κάποιοι δημιούργησαν με την Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Χαλκιδέων!!! Πάντως κυρία μας, η κ. Μιντζιφίρη είναι πανέτοιμη από καιρό για το θέμα. Άλλοι θα τρέχουν και δεν θα φτάνουν, αν τελικά το θέμα, συζητηθεί δημόσια.

- Την επόμενη μέρα, θα δούνε δημοσιότητα πολλά και διάφορα, τα οποία θα οδηγήσουν στα μανταλάκια πρώην και όχι μόνο. Τότε θα δούμε που θα πάνε να κρυφτούν.