Τετάρτη 21 Απριλίου 2021

....σουτάκια

 - Της κολάσεως στην Ευρώπη με την ΦΙΦΑ και την ΟΥΕΦΑ να απειλούν Θεούς και δαίμονες, για τις ομάδες οι οποίες θέλουν να έχουν ένα δικό τους πρωτάθλημα. Κόλαση σου λέω κόλαση και όλα αυτά για το καλό μας. Για το καλό δηλαδή του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου!!!!!
Να ξέρετε πως στα λασπόνερα του ποδοσφαίρου που μαλώνουν τα βουβάλια, θα την πληρώσουν τα βατράχια, που στην ....περίπτωσή μας είναι το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

- Για τα λεφτά τα κάνουν όλα, αφού εκεί αποβλέπει το επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Στο τέλος θα παρακαλάμε να έχουν αφήσει τίποτα ψίχουλα για το ερασιτεχνικό, αλλά δεν το βλέπουμε.

- Ο πρόεδρος της ΕΠΟ κ. Ζαγοράκης και τα μέλη της Εκτελεστικής της ΕΠΟ, αν πραγματικά δείχνουν ενδιαφέρον για τα ερασιτεχνικά σωματεία, ας προχωρήσουν σε πράξεις. Ας πάρουν μία απόφαση για μια χρηματοδότηση του κάθε ερασιτεχνικού ποδοσφαιρικού σωματείου, ανάλογα με την κατηγορία στην οποία ανήκει. Ας ξεκινήσουν από 10.000 ευρώ για την Γ΄ Εθνική και όσο κατεβαίνουμε κατηγορία να είναι λιγότερο και το ποσόν χρηματοδότησης.

- Περίπου 10.000.000 ευρώ το χρόνο θα είναι όλο το ποσόν και δεν νομίζουμε πως είναι απαγορευτικό για την ΕΠΟ. Πρόεδρε κύριε Ζαγοράκη και κύριοι της ΕΠΟ, αν αγαπάτε το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΩΡΑ. Κύριοι διοικούντες τις ΕΠΣ θα πείτε κάτι ή ότι πούνε τ΄ αφεντικά;;;