Τετάρτη 21 Απριλίου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας.
Η υγεία είναι το πολυτιμότερο αγαθό για τον άνθρωπο, αφού όταν δεν την έχεις, τότε όλα μα όλα σου είναι άχρηστα. Όσα χρήματα κι αν έχει καποιος, όση περιουσία κι αν έχει, όση μαγκιά ή ψευτομαγκιά κι αν έχει, δεν θα μπορέσει να τα χαρεί, αν δεν έχει την υγειά του. 
Γιατί λοιπόν να μην ευχόμαστε καθημερινά να έχετε την υγεία σας. Να προσέχουμε με το θέμα του κορονοϊού, γιατί καθημερινά έχουμε κρούσματα παντού. Να ενημερώσουμε σωστά τα παιδιά μας και να τους πούμε να κάνουν το τεστ πριν πάνε στο σχολείο και να τα πείσουμε πως μαγκιά είναι να φοράνε την ....μάσκα και να πείσουν και τους φίλους τους να κάνουν το ίδιο.

- Θα παρακαλέσουμε τα παιδιά να δείξουν την μαγκιά τους φορώντας μάσκα και να την επιβάλλουν και στους γονείς και στους εκπαιδευτικούς και σε όλους. Από τα παιδιά πρέπει να ξεκινήσει το κίνημα εφαρμογής των μέτρων και όχι από τους ξεροκέφαλους μεγάλους οι οποίοι έχουμε μάθει να είμαστε φερέφωνα των κομμάτων, τα οποία κόμματα προσπαθούν να δικαιολογήσουν την ύπαρξή τους με διάφορες συγκεντρώσεις, για να δυναμώσουν τον κορονοϊό και να έχουν να λένε.

- Λάθος της κυβέρνησης που δεν απευθύνθηκε στα παιδιά. Ας δώσει κίνητρα στα παιδιά κι ας τα δώσει το δικαίωμα να δώσουν το καλό παράδειγμα και να συμμορφώσουν κι εμάς τους μεγάλους. Ν΄ ανοίξουν τα σχολεία μετά το Πάσχα, αλλά ν΄ ανοίξουν και την εστίαση, ν΄ ανοίξουν και όλα τα καταστήματα για την ηλικία μέχρι τα 25. Να κυκλοφορούν ελεύθερα οι μέχρι των 25, χωρίς μήνυμα, 24 ώρες το 24ωρο φορώντας την μάσκα τους και κρατώντας αποστάσεις. Να μπορούν να πάνε να κάνουν τις αγορές τους, να μπορούν να πάνε για καφέ, για φαγητό και για ποτό ΕΛΕΥΘΕΡΑ. Τα δοκιμάσατε όλα. Δοκιμάστε κι αυτό και θα διαπιστώσετε πως οι νέες και οι νέοι θα βρεθούν δίπλα σας και θα φροντίσουν ώστε "να γίνουμε καλά παιδιά" και οι μεγάλοι σε ηλικία.

- Κυρίες και κύριοι επιστήμονες, κυρίες και κύριοι της κυβέρνησης, βάλτε οδηγούς στον αγώνα κατά του κορονοϊού τις νέες και τους νέους και θα δείτε τ΄ αποτελέσματα. Δείξτε τους εμπιστοσύνη. Έτσι θα γίνει η επαναφορά στην κανονικότητα και για την οικονομία και για την υγεία και για την ψυχική μας ηρεμία.

- Εμείς δεν έχουμε τις γνώσεις, την εξυπνάδα, την εμπειρία κλπ, των 300 της Βουλής, αλλά αυτοί πάνε σύμφωνα με τα συμφέροντα, πολιτικά και άλλα, των κομμάτων τους και δυστυχώς όχι του λαού. Τους ακούμε στην βουλή, όπου πάνε να διαβάσουν "το χαρτί" στο οποίο κάποιος τους έγραψε ότι τους έγραψε και να εισπράξουν όσα εισπράξουν σε βάρος των πολιτών.