Τετάρτη 21 Απριλίου 2021

.......σφηνάκια

 - Μπορεί να θυμώνετε κυρία μου, αλλά η αλήθεια είναι μία. Επιτροπές έχουν και οι ιεροί ναοί, έχουν και οι δήμοι και οι περιφέρειες. αλλά τα μέλη τους ορίζονται από κάποιον φορέα και όχι από μόνα τους. Δεν είναι δυνατόν να μαζευόμαστε 20 - 30 άνθρωποι και να κάνουμε μια απρόσωπη επιτροπή, για να μιλάμε για πολλούς. Αυτές είναι οι επιτροπές τις οποίες χαρακτηρίζουν.... ως "μια εξαμελή επιτροπή, από 4 - 5 άτομα"!!!!

- Όχι ρε φίλε δεν άκουσα. Με ρώτησε αν άκουσα τα όσα είπε σε συνέντευξή του ο κύριος Γιάννης Παπακωνσταντίνου. Επέτρεψέ μου φίλε να γράψω πως δεν χρειάζεται ν΄ ακούσω συνέντευξη του προέδρου. Ξέρω καλά τι θα πει, πότε θα το πει και γιατί θα το πει. Να του ευχηθούμε να έχει ένα Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση  μαζί με την οικογένειά του και φυσικά να έχουν την υγειά τους όλοι.

- Κάποιοι λένε πως ζούνε για τον αγώνα της Κυριακής ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ!!! Γιατί άραγε; Ένας αγώνας όπως όλοι οι άλλοι είναι κι αυτός και ξέρουμε πως κάποιοι αγαπούν το Ευβοϊκό ποδόσφαιρο και κάποιοι, θέλουν να το κρατάνε χαμηλά και να εξυπηρετούν ομάδες άλλων νομών, επειδή μισούν ομάδες της Εύβοιας.
Ας κάνουν ότι θέλουν.