Παρασκευή 23 Απριλίου 2021

.......σουτάκια

Διαβαστε τι γράψαμε χθες και πείτε μας που γράφουμε κάτι για τον ΑΟΝΑ, την ομάδα της Αρτακης. Γράψαμε για τον κ. Στουπα, για παράγκα και διαιτητές. Γιατί άραγε ο κ. Βουλέρης αν είχε κάτι να πει δεν τηλεφώνησε σ' εμάς και τηλεφώνησε στον κ. Γκαλουφα; Θα μας μαλώσει ο κ. Γκαλούφας; Είναι στους παράγοντες που έχουμε σε εκτιμηση, αλλά δεν μας κάνει υποδείξεις. Άλλοι παράγοντες είναι αυτοί οι οποίοι δίνουν εντολές σε παπαγαλάκια και αυτοί είναι.... γνωστοί. 
Κύριε Βουλέρη, δεν ξέρουμε τι σας ενόχλησε, αλλά ο ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ δεν έχει σχέση με το σχόλιό μας αυτό. 
Το ανεβάζουμε αυτούσιο και παλι και ευχόμαστε να το καταλάβετε. 

Γραψαμε:
 - Ας μαζευτούν κάποιοι, γιατί έχουν ξεφύγει. Ακούμε διάφορα και θέλουμε να πιστεύουμε πως δεν θα συμβούν και πως όλα είναι στην σφαίρα της φαντασίας του.
Χθες το βράδυ κυκλοφόρησε στην πιάτσα πως ο ΗΡΑΚΛΗΣ Ψαχνών δεν έχει καμία τύχη και δεν θα κατακτήσει σε καμία περίπτωση την πρώτη θέση στον 4ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής, γιατί κάποιοι θέλουν "να χτυπήσουν" με τις πλάτες της παράγκας, τον Γιώργο Στούπα και να τον αποδυναμώσουν, για λόγους που όλοι καταλαβαίνουμε.
Θα κλείσουν τον δρόμο της ομάδας με διαιτητές οι οποίοι ξέρουν να σφάζουν με το γάντι!!!!
Υπάρχουν άραγε τέτοιοι διαιτητές; Υπάρχει άραγε παράγκα που μπορεί να δίνει τέτοιες εντολές; Εμείς δεν το πιστεύουμε, αλλά καλύτερα να περιμένουμε και να δούμε αν θα το ζήσουμε κι αυτό. Στο κάτω κάτω της γραφής λίγοι είναι οι αγώνες και αν βρεθούν τέτοιοι διαιτητές, εύκολα θα τους καταλάβουν όλοι.
Εμείς αυτό το σχόλιο, το κοινοποιούμε και στην ΚΕΔ και γενικά προς κάθε αρμόδιο στην ΕΠΟ ώστε να πάρουν τα μέτρα τους, για να μην κάνουν προσπάθειες κάποιοι και να λειτουργούν ως παράγκα.