Τρίτη 20 Απριλίου 2021

....σουτάκια

 - Ο μεγάλος χαμός στο ποδόσφαιρο, αφού κάποιες από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, αποφάσισαν να δημιουργήσουν το δικό τους πρωτάθλημα. Η ΦΙΦΑ και η ΟΥΕΦΑ, άρχισαν τις κραυγές και απειλούν με ποινές τις ομάδες και τους ποδοσφαιριστές που θα έχουν συμμετοχή σ΄ αυτό το πρωτάθλημα. Κάποιοι άρχισαν να ξετυλίγουν το κουβάρι του μονοπωλίου στο ποδόσφαιρο και είναι οι ομάδες εκείνες οι οποίες ξεχωρίζουν, για να μην....γράψουμε πως χωρίς αυτές, δεν υπάρχει ποδόσφαιρο.

- Για να γράφουμε όλη την αλήθεια, είναι και πολλά τα λεφτά, αφού αυτές οι ομάδες προσφέρουν εκτός από θέαμα και πολλά χρήματα στους ποδοσφαιριστές και είναι και αυτές που ρίχνουν και πολύ χρήμα στα ταμεία της ΟΥΕΦΑ. Ξέρουμε φυσικά όλοι πως με το χρήμα όλα μπορεί να συμβούν και γι΄ αυτό να μην λέμε μεγάλα λόγια. Ας περιμένουμε τις εξελίξεις.

- Φανταστείτε να δούμε και καμιά Ελληνική ομάδα σ΄ αυτό το πρωτάθλημα, αν και δεν το πιστεύουμε, αφού λένε πως θα είναι συνολικά 15-16 ομάδες. 

- Στην Εύβοια άρχισε η προετοιμασία των ομάδων της Γ΄ Εθνικής, αφού την Κυριακή θα βρεθούν αντιμέτωπες οι ομάδες του ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ και του ΗΡΑΚΛΗ Ψαχνών. Η ισοπαλία δεν εξυπηρετεί καμία ομάδα, αλλά ποτέ δεν ξέρεις πως μπορεί να εξελιχθεί ένας αγώνας.
Η λογική δείχνει τον δρόμο, αλλά κάποιοι δεν θέλουν να τον δούνε.