Τρίτη 20 Απριλίου 2021

....φαπούλες

 - Τι ζόρι τραβάνε κάποιοι και επιμένουν στο να κάνουν το άσπρο μαύρο, για την περιοχή του Ληλαντίου; Γιατί πρέπει να πιέζουν την Δημοτική αρχή ώστε να βγει και να κατηγορεί την κυβέρνηση; Το ΚΚΕ που είναι το κόμμα τους, φωνάζει και κατηγορεί καθημερινά την κυβέρνηση, φωνάζει και κατηγορεί καθημερινά τις επιχειρήσεις και τα μονοπώλια ή τους επιχειρηματικούς ομίλους όπως τους λέει και δικαίωμά του, αφού θέλει να πληρώνουν άλλοι ....και άλλοι να διοικούν την κάθε επιχείρηση.

- Λοιπόν. Η Δημοτική Αρχή μια χαρά διεκδικεί και δεν θα πάψει να το κάνει, αλλά όχι με τον τρόπο που θέλουν οι φίλοι του ΚΚΕ στο Ληλάντιο οι οποίοι δηλώνουν "εκπρόσωποι κατοίκων του Ληλαντίου". Για να είναι εκπρόσωποι θα πρέπει να μας πούνε πως εκλέχθηκαν. Τους κατοίκους τους  οι εκλεγμένοι τοπικοί και δημοτικοί σύμβουλοι.

- Οι ραδιοφωνατζήδες διαπίστωσαν πως δεν τους ακούνε στο Ληλάντιο, γιατί αν τους άκουγαν θα ψήφιζαν τους κολλητούς τους. Οι κάτοικοι του Ληλαντίου γνωρίζουν τι δεν έγινε στο Ληλάντιο τα χρόνια που διοικούσαν οι κύριοι Παγώνης και Καθαροσπόρης και γι΄ αυτό ψήφισαν Βάκα. Στις επόμενες εκλογές θα δώσουν και πάλι την απάντηση.

- Κι επειδή κάποιοι θέλουν να διοικούν οι μειοψηφίες, θα θυμίσουμε πως στο Μπούρτζι η κυρία Βάκα πήρε το διπλάσιο ποσοστό από τον αντίπαλό της κ. Παγώνη. Στο Ληλάντιο το ΚΚΕ συγκέντρωσε 300 ψήφους και ποσοστό 3,22%.