Κυριακή 18 Απριλίου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και καλή Κυριακή. Να προσέχετε την υγεία σας και να κάνετε ότι μπορείτε, ώστε να αποφύγετε το ραντεβού με τον κορονοϊό. Αυτός υπάρχει, είναι παντού και φυσικά δεν εξαιρεί κανέναν. Φοράμε πάντα και παντού την μάσκα μας, κρατάμε τις αποστάσεις και κάνουμε το εμβόλιο.
Κυριακή σήμερα και δεν θα πάθουμε και τίποτα, αν κάνουμε και την προσευχή μας ως Ορθόδοξοι Χριστιανοί που λέμε πως είμαστε. Να μην γίνουμε σαν αυτούς οι οποίοι κάνουν πολύ φασαρία, γιατί υποτίθεται πως θέλουν ανοιχτές τις εκκλησίες για να πάνε να προσευχηθούν, ενώ καθημερινά ανεβάζουν στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης το πόσο ωραία περνάνε με αναμμένη την ψησταριά και γεμάτη με κρεατικά. Είναι αυτοί που θέλουν να πάνε την.... Μεγάλη Εβδομάδα και την ημέρα της Ανάστασης στην εκκλησία;;;;;
Ας μην μας δουλεύουν. Άθεοι και μπαχαλάκηδες είναι αυτοί, όπως και οι άλλοι οι οποίοι παριστάνουν τον Χριστιανό και βρίζουν άλλους ανθρώπους.

- Ας μην τους ακούμε κι ας τους αφήσουμε "στα άκρα", αφού εκεί επέλεξαν να είναι. Δεν μας απασχολούν οι άνθρωποι που πιστεύουν σε άλλη θρησκεία. Δικαίωμά τους. Μας ενοχλούν οι δήθεν Χριστιανοί ή αν προτιμάτε "οι χριστιανοί του fb". Αυτούς ας τους αγνοήσουμε κι ας ζητήσουμε μαζί με την Ανάσταση του Χριστού, να έρθει και η ανάσταση  στην σκέψη και στον τρόπο ζωής τους.

- Επιμένουν κάποιοι κύριοι και κυρίες να πάνε κόντρα σε όλους και σε όλα και να παριστάνουν πως εκπροσωπούν τους κατοίκους του Ληλαντίου. Είναι ενάντια στην κυβέρνηση. ενάντια στην Περιφέρεια, ενάντια στον Δήμο και φυσικά λένε πως ότι καλό συμβαίνει στο Ληλάντιο, συμβαίνει μετά από δικές τους πιέσεις και για ότι κακό, φταίει ο Μητσοτάκης, φταίει ο Φάνης, φταίει η Βάκα.

- Αλήθεια γιατί χρησιμοποιούν την ταμπέλα, "ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ" και δεν λένε το κόμμα που εκπροσωπούν η την Δημοτική και Περιφερειακή Παράταξη; Δεν είναι κακό να λες τι πραγματικά εκφράζεις. Οι ανακοινώσεις τους είναι στο ύφος του ΚΚΕ και της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ και δεν μπορούμε να καταλάβουμε γιατί αποφεύγουν να το δηλώσουν. Μήπως επειδή όταν συμμετέχουν σε εκλογικές διαδικασίες τα ποσοστά τους "είναι στα πατώματα";

- Γράφει ο άλλος και σχολιάζει το γιατί η Τζοβάννα Γκόγκου δεν πήρε μέρος στην συζήτηση που έγινε με πρωτοβουλία της ΔΕΕΠ ΕΥΒΟΙΑΣ και συμμετείχαν αρκετά στελέχη της ΝΔ. Προφανώς η κυρία Γκόγκου δεν ήθελε την ταμπέλα της ΝΔ και ήθελε να έχει την ταμπέλα της αγωνίστριας και της διαμαρτυρόμενης. Δεν είναι κακό αυτό και δεν θα την κατηγορήσουμε εμείς. Ο καθένας κάνει τις επιλογές του. Όσο για την εκπροσώπηση της περιοχής σ΄ αυτή την συζήτηση, πήρε μέρος ο πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ ΔΙΡΦΥΩΝ ΜΕΣΣΑΠΙΩΝ κ. Μιχάλης Καλαβρής και τα πήγε μια χαρά.

- Ο κ. Καλαβρής ήταν πάντα ενωτικός και έχει την εκτίμηση όλων. Ξέρει  να συνθέτει απόψεις, ξέρει από διάλογο και δεν είναι τυχαίο το ότι όλα τα στελέχη της ΝΔ, ακόμη και οι αντίπαλοί του στις εσωκομματικές, μετά τις εκλογές είναι δίπλα του.

- Καλή Κυριακή να έχετε και μην ξεχνάτε πως στις 16:00 αρχίζουν οι αγώνες της Γ΄ Εθνικής ανδρών και της Α΄ Εθνικής γυναικών.