Κυριακή 2 Μαΐου 2021

Χριστός Ανέστη. Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και πάντα με υγεία. Χριστός Ανέστη. Χρόνια σας πολλά. Να περάσετε όμορφα σήμερα με τις οικογένειές σας και με φίλους σας. Ας είναι το τελευταίο Πάσχα, κάτω από αυτές τις συνθήκες.
Να ευχηθούμε χρόνια πολλά στους ανθρώπους της υγείας, στα σώματα ασφαλείας και στον κάθε εργαζόμενο σήμερα Κυριακή του Πάσχα.
Να στείλουμε τα χρόνια μας πολλά, στα παιδιά που δεν έχουν τους γονείς τους και στους γονείς που δεν έχουν τα παιδιά τους.
Χριστός Ανέστη  και στους ανθρώπους της.... Τρίτης Ηλικίας, που για κάποιο λόγο, είναι μακριά από τα παιδιά τους.
Χριστός Ανέστη σε όλο τον κόσμο.

- Δεν θέλαμε τέτοιες μέρες να κάνουμε σχόλια, αλλά όταν κάποιοι προκαλούν θα παίρνουν απαντήσεις. Την περασμένη Κυριακή είχαμε τον αγώνα ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ και ακολούθησαν οι δηλώσεις του προπονητή του ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ ο οποίος μίλησε καθαρά για στημένη διαιτησία, όπως και στον αγώνα με το ΥΠΑΤΟ, όπου είχε σφυρίξει ο ίδιος διαιτητής και μας πρότεινε να δούμε αγώνες του ΗΡΑΚΛΗ Ψαχνών για να δούμε ποιοι είναι παράγκα!!!!

- Φυσικά ο προπονητής αυτός, όταν δεν κερδίζει, του φταίνε άλλοι και λέει διάφορα. Φυσικά και εξέθεσε την διοίκηση του ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ και ήταν αναμενόμενο να πάψει να είναι προπονητής της ομάδας για την συνέχεια. Ο πρόεδρος του ΥΠΑΤΟΥ αντέδρασε και με δηλώσεις του, ουσιαστικά οδήγησε τον προπονητή και τον ΑΟΝΑ σε λύση της συνεργασίας τους.

- Ο πρόεδρος του ΗΡΑΚΛΗ Ψαχνών, δεν αντέδρασε ακόμη και δεν πιστεύουμε πως θα κάνει δηλώσεις για το θέμα. Ίσως να προχωρήσει σε κάποια ανακοίνωση "τριών αράδων", ίσως με κάποιο αρχαίο ρητό, ίσως με κάποιους στίχους τραγουδιού ή ποιήματος, ίσως με κάποια λόγια παρηγοριάς, προς κάποιους.

- Εμείς ευχόμαστε στην ομάδα του ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ, να βρει έναν τρόπο, ώστε να έχει διοικητική ηρεμία και όχι εικονική. Σήμερα δεν υπάρχει ισορροπία στα διοικητικά, αφού υπάρχουν 1-2 άνθρωποι που πληρώνουν και περισσότεροι αυτοί που παριστάνουν τους παράγοντες. Σε τίποτα σχεδόν δεν συμφωνούν μεταξύ τους και αυτοί οι 1-2 που βάζουν κάποια χρήματα. Ας μην συνεχιστεί αυτό το πράγμα, γιατί όπου λαλούν πολλοί κοκόροι αργεί να ξημερώσει και είναι κρίμα για τον ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ.

- Θα θυμώσουν πάλι και "θα μας την πούνε", αλλά γράφουμε την αλήθεια και η αλήθεια πονάει. Δικαιωθήκαμε σε όσα έχουμε γράψει μέχρι τώρα και αυτή είναι η ουσία. Ο πρόεδρος κ. Βαγιάννης, θα πρέπει να καταλάβει, πως με ωραίο περιτύλιγμα δεν θα φτιάξει ποτέ ομάδα. Ο ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ έχει την δυνατότητα να πάει ψηλά, αλλά με μια διοίκηση, τα μέλη της οποίας θα έχουν τους ίδιους στόχους και θα συμφωνούν στον σχεδιασμό που θα κάνουν, για να τους πετύχουν. Ο ΑΟΝΑ δεν είναι καφενείο, για το οποίο το κάθε μέλος του ΔΣ θα έχει την δική του στρατηγική.

- Κύριοι του ΔΣ του ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ το τι άφησε πίσω του ο απερχόμενος προπονητής, το είδαμε και δεν θα το αναλύσουμε τώρα. Το τι θ΄ αφήσετε πίσω σας εσείς, αν συνεχίσετε έτσι, δεν θέλουμε καν να το σκεφτούμε. ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΩΡΑ, πριν είναι αργά.